Гръцкият гранд Олимпиакос влетя с взлом в четвъртия кръг на

...
Гръцкият гранд Олимпиакос влетя с взлом в четвъртия кръг на
Коментари Харесай

Олимпиакос продължи за ШЛ след категоричен успех над турци

Гръцкият гранд Олимпиакос влетя с щурм в четвъртия кръг на Шампионската лига. Това стана факт, откакто отборът от Пирея победи с 2:0 при семейството си турския Истанбул Башакшехир и с общ резултат – 3:0, продължи напред. Последното ходило преди груповата фаза на „ шампионата на богатите” ще бъде съветския Краснодар, който отстрани португалския гранд Порто.

Иначе първото полувреме на „ Йоргос Караискакис” не видя кой знае какъв брой благоприятни условия – единствено две, и то на сметката на гостите. Първо Енцо Кривели пропусна добър късмет да открие резултата, само че Хосе Са избави, а в 36-ата минута още веднъж вратарят на Олимпиакос направи избавяне след удар на Робиньо.

Така в 55-ата минута домакините откриха резултата. Топката бе центрирана от фаул, а Гереро стреля с глава, с цел да може вратарят на турците да направи зрелищно избавяне, само че Рубен Семедо притича и от близко довкара топката, въпреки да бе притиснат от защитник на Истанбул ББ.

В 78-ата минута пък Матийо Валбуена застана зад топката след отсъдена дузпа за нарушаване против Ранджелович и френският халф бе безапелационен – 2:0 за Олимпиакос, като на процедура този гол прати гръцкият първенец към по-нататъшната фаза от конкуренцията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР