Гръцките новинарски сайтове показаха Джонсън да пазарува хранителни стоки в

...
Гръцките новинарски сайтове показаха Джонсън да пазарува хранителни стоки в
Коментари Харесай

Консерваторите съжаляват за Борис Джонсън, опозицията го обвинява в нов „голям купон”

Гръцките новинарски уеб сайтове демонстрираха Джонсън да пазари хранителни артикули в супермаркет и оповестиха, че той и брачната половинка му Кари са в Неа Макри, покрай Атина, единствено на няколко часа път от вилата на татко му. „ Гръцкото лято ” на Джонсън е продължение на приключилата едвам предходната седмица отмора в планински курорт в Словения, фамозен с „ лечебни сили “.

Това ваканционно въодушевление на все-още-премиера стана мотив представител на лейбъристите да каже, че в действителност за страната няма огромна разлика „ дали министър-председателят е в кабинета си или на отмора “. Лейбъристите обявиха още, че Джонсън не съумява да предложи сигурност за английските семейства, разтревожени от галопиращите сметки за сила, заяви The Independent.

Опозицията евентуално се притеснява, че следейки битката за водачество измежду торите, британците може да позабравят купонджийските пристрастености на Джонсън, които станаха мотив за оставката му – и види се, тъкмо по тази причина лейбъристите още веднъж пуснаха в послание обвиняванията за „ огромно празненство ”.

„ Страната е обхваната от суша,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР