Гръцката полиция издирва 35-годишен българин, обвинен в изнасилване на 50-годишна

...
Гръцката полиция издирва 35-годишен българин, обвинен в изнасилване на 50-годишна
Коментари Харесай

Издирват българин, изнасилил жена в Атина

Гръцката полиция търси 35-годишен българин, упрекнат в обезчестяване на 50-годишна жена в квартал " Петралона ". Същият е лежал в пандиза за обезчестяване през 2015 година на 22-годишна студентка и освободен през 2020 година Той е " извънредно рисков " съгласно полицейски източници.

През 2015 година е нападнал и изнасилил студентката в жилището й, опитал се да я убие, като е малтретирал и кучето й. Извършителят е задържан по обвинявания за обезчестяване, опит за ликвидиране, рискови телесни повреди, опасност. През 2020 година е освободен от пандиза.

Другата му жертва - 50-годишната изнасилена жена през вчерашния ден, е дала показания пред полицията, в които разказва ужаса, който е претърпяла в продължение на 8 часа, когато е отишла да почисти общите елементи на жилищната постройка. Изведнъж мъжът е отворил вратата на жилището си и принудително я е замъкнал вътре, където е била изнасилена и измъчвана.

50-годишна жена, която беше настанена в болница, през днешния ден бе изписана.

" Намерих я полугола с деформирано лице от побоя, с бeлези от нож ", разказва ужаса дамата, която първо се е втурнала да й помогне. Според нея самата чистачка й споделила, че откакто напуснала болничното заведение, е отишла в полицията, с цел да подаде публична тъжба, че „ е била изнасилена и бита седем пъти ". „ Жената съумя да излезе от балкона и да напусне жилището. Той беше вътре и виеше ", добавя свидетелката.

Според информация, майката на хипотетичния изнасилвач, български жител, също е чистачка. Според комшия на 35-годишния българин, „ той биел майка си от самото начало ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР