Гръцката асоциация на собствениците и потребителите в ресторантьорството (PASKEDI) е

...
Гръцката асоциация на собствениците и потребителите в ресторантьорството (PASKEDI) е
Коментари Харесай

Гръцки ресторантьори обжалват забраната за пушене

Гръцката асоциация на притежателите и потребителите в ресторантьорството (PASKEDI) е подала петиция до висшия административен съд на Гърция, с искане за анулация на решението за използване на възбраната за пушене, въведена през 2009 година и наложена предходната година от новото държавно управление, което е отклонило опцията за всяко намаляване на наредбите ѝ, заяви организация БГНЕС, като се базира на в. " Катимерини”.

В изказването се показва, че " асоциацията има за цел да отбрани общите ползи на притежателите на заведения за публично хранене. “

„ Откакто възбраната стартира да се ползва строго предходната година, питейните заведения, кафенетата, заведенията за хранене и развлекателните уреди понесоха съществени финансови щети”, декларира ресторантьорската асоциация.

Тя упорства държавното управление в Гърция да одобри по-меки преходни ограничавания.

" Законът за битка с тютюнопушенето нарушава свободата на хората да развиват своята персона и да упражняват своите професионални свободи “, настояват от PASKEDI. Освен това законът нарушава правилото на пропорция във връзка с размера на наложените на нарушителите санкции.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР