Гранични полицаи от ГПУ-Бургас задържаха след преследване микробус с нелегални

...
Гранични полицаи от ГПУ-Бургас задържаха след преследване микробус с нелегални
Коментари Харесай

Задържаха бус с 10 нелегални мигранти в Бургас

Гранични служители на реда от ГПУ-Бургас задържаха след гонене микробус с незаконни имигранти, оповестиха от Гранична полиция.

Вчера граничен полицейски наряд от ГПУ-Царево подал сигнал за прекъсване със стоп палка на микробус в региона на местността Караагач.

Шофьорът не се подчинил на полицейското предписание. В региона на град Черноморец, на път Е-87, граничен полицейски наряд от ГПУ-Бургас още веднъж направил опит да ревизира транспортното средство, само че лидерът отново не се подчинил.

Граничните служители на реда последвали автомобила и го спрели на бул. " Тодор Александров " в регионалния град. В него те открили 10 противозаконни имигранти. Чужденците са без документи за идентичност, декларирали, че са от Сирия. Шофьорът е 26-годишен немски жител, роден в Туркменистан.

Водачът и противозаконните имигранти са арестувани. Образувано е бързо произвеждане в ГПУ-Бургас. Шофьорът е притеглен като обвинен по член 281 от Наказателен кодекс, с прокурорско разпореждане му е взета мярка за неотклонение " задържане под стража " за период до 72 часа. Работата по случая продължава.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР