Гранични полицаи от Гоце Делчев търсеха незаконно засяване и отглеждане

...
Гранични полицаи от Гоце Делчев търсеха незаконно засяване и отглеждане
Коментари Харесай

267 наркотични растения открили граничари край Гоце Делчев

Гранични служители на реда от Гоце Делчев търсеха нелегално засяване и развъждане на наркотични растения , оповестиха от полицията. Те разкрили общо 267 броя растения на две места.

В местността Шавара, в землището на село Парил , община Хаджидимово, граничарите разкрили равнища с канабис. Арестувани са двама мъже на 47 и 50 години от град Гоце Делчев, до момента в който поливали растенията. Полевите наркотестове открили 159 стръка канабис с височина от 40 см до 220 см с общо тегло 51.490 кг, както и химически препарати и торове, нужни за развъждане на растенията .

Граничарите обискирали и частен дом в село Парил , благосъстоятелност на родственик на двамата арестувани. При осъщественото претършуване е открита построена апаратура за развъждане на наркотични растения. Специално пригоденото помещение е оборудвано с хидросистема за поливане, климатична система за поддържане на подобаваща непрекъсната температура, вентилационна филтрираща система, специфични лампи за осветяване, както и система за обогатяване на въздуха с О2. Помещението е термо и шумоизолирано .

Уведомена е районната прокуратура, формирано е досъдебно произвеждане.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР