Грандиозното начало на най-новия формат Звездите в нас“ изненада зрителите

...
Грандиозното начало на най-новия формат Звездите в нас“ изненада зрителите
Коментари Харесай

Халваджиян ликува! Звездите в нас по NOVA остави зрителите...

Грандиозното начало на най-новия формат „ Звездите в нас “ изненада феновете на NOVA. Първите пет тима се качиха на огромната и ярка сцена и демонстрираха своя гений пред феновете и специфичното жури на формата. Софи Маринова, ТИТА, Дони и Виктор Калев трябваше да оценят осъществяванията на тимовете, а изборът кой да продължи напред се оказа сложен от първото предаване. Неведнъж публиката в студиото стана на крайници след представянията на кандидатите, а едно от тях даже разплака част от журито.

Лили Иванова, Софи Маринова, Елвис Пресли, Тил Линдеман от Рамщайн и Дуа Липа бяха първите пет звезди, които бяха имитирани от петте тима.

Тежкият избор на журито отсъди напред да продължат тим „ Софи Маринова “ и тим „ Елвис “. „ Буквално и егоистично избрахме най-интересните за нас като жури. Искаме да гледаме тези реализатори и напред в шоуто – да забележим по какъв начин ще се развият и какво могат да ни покажат “, сподели Дони за решението на журито, което се оказа изключително мъчно в края, когато на сцената останаха тим „ Софи “ и тим „ Лили Иванова “.

Четирите девойки и трите момчета съумяха да очароват оценяващите с глас, театрално държание, реплика и екипен дух. „ И тримата са доста яки! И тримата имаха актьорско самочувствие “, сподели Виктор Калев след осъществяването на актьорите от тим „ Елвис “ – Андреан, Готи и Ясен.

Зрителите видяха в тим „ Софи “ не три, а цели четири участнички – близначките Виктория и Валерия, Зоя и Тони. Изпълнението на „ Мое слънчице “ развълнува Софи Маринова извънредно доста, а след края му през сълзи тя показа: „ Много ме развълнувахте и разчувствахте. Зоя си е напряко Софка! Близначките сте толкоз сладки, а маниерите на Теди бяха като моите. “

Вечерта стартира стремително с необикновено осъществяване на Отбор " Лили Иванова ", което изправи публиката в цялата зала на крайници за дълги овации. „ Искам да ви поздравя и да стана на крайници! Не мога да допускам какъв брой гений и харизма има сред вас. Не съм очаквала като за първи лайв и първо осъществяване да чуя толкоз хубаво нещо “, разчувствана бе Тита след представянето на Даниел, Елена и Яница.

Шоуто продължи с тежкия рок и пиро резултати на Рамщайн. В кожата на вокалиста им Тил Линдеман влязоха тримата артисти Антон, Тома и Николай, само че малко не доближи на момчетата да продължат напред в надпреварата. Изключителния си гений демонстрираха и три прелестни млади дами – Нора, Станислава и Цветелина, които се появиха под прожекторите като Дуа Липа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР