Грандиозното аудио-визуално денс шоу на култовото електронно дуо The Chemical

...
Грандиозното аудио-визуално денс шоу на култовото електронно дуо The Chemical
Коментари Харесай

THE CHEMICAL BROTHERS празнуват юбилея си в София със специално диджей шоу и подаръци

Грандиозното аудио-визуално денс шоу на паметното електронно дуо The Chemical Brothers, част от международното им турне " No Geography ", което ще връхлети София на 10 октомври в зала Арена Армеец, ще бъде повече от особено! С него английските музикални митове ще отбележат своята 30-годишнина от началото на шеметната си кариера, стартирала през далечната 1989 година, когато Том Роуланд и Ед Саймънс се събират за пръв път в Манчестър, с цел да трансформират актуалната музикална история.

Юбилейният празник на The Chemical Brothers в София дава обещание да бъде в действителност паметен! Преди зрелищното аудио-визуално угощение, което ще подарят " химичните братя ", на сцената ще се качи английското електронно величие James Holroyd - едно от най-разпознаваемите имена в хаус сцената на Острова.

Само на 30 септември 2019 (понеделник), в границите на празничния Chemical Monday, билетите от всички ценови категории за спектакъла на The Chemical Brothers в София ще могат да бъдат закупени с 20% отстъпка

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР