Грандиозно шоу отбеляза финала на третия сезон на най-мистериозното предаване

...
Грандиозно шоу отбеляза финала на третия сезон на най-мистериозното предаване
Коментари Харесай

Виктория Георгиева е големият победител в третия сезон на Маскираният певец

Грандиозно шоу означи финала на третия сезон на най-мистериозното предаване в телевизионния ефир - „ Маскираният артист “ с водещи Герасим Георгиев – Геро и Краси Радков.

След 13 излъчвания, изпълнени с потайности и загадки, феновете на NOVA избраха и огромния победител. Певицата Виктория Георгиева, скрита под обичаната маска на Госпожицата, резервира тайната на превъзходния костюм и остана неразпознаваема до самия край. Тя съумя да опази в анонимност самоличността си три месеца и да провокира цялостно комплициране в изтъкнатите детективи Алекс Раева, Марта Вачкова, AZIS и Владо Пенев. Това е и първият воин в историята на предаването, който няма загуба в музикалните дуели през целия сезон.

„ Много съм разчувствана. Благодаря на всички за поддръжката, както и на целия екип. За мен това беше едно необикновено прекарване и едно от най-хубавите неща, които ми се случиха тази година. Благодаря за шанса да изживея тази фантазия “, призна Виктория Георгиева, която покори публиката с необикновен глас и артистично наличие. Нейната звезда за първи път изгря на сцената на музикалния формат Х Factor, а тази година бе и българският представител на интернационалния песенен конкурс Евровизия.

Почетното второ място зае закачливият Гъбарко, в чийто облик ловко се превъплъти младата певицата Крисия, а на трета позиция се оказа поп артистът Миро, под атрактивния костюм на Носорогът.

„ Много се веселя да бъда тук и доста съм разчувствана. Всички са страхотни, а за публиката нямам думи! Обичам ви! “, показа Крисия, която провокира съмнение в звездните детективи.

Единствено Миро бе разпознат единомислещо от Панела. „ Колко е хубаво да ви видя с същинските си очи. Това е едно от най-хубавите прекарвания, които имам. Благодаря на всички. Страхотен каст този сезон. Аплодисменти за нашите водещи и за целия екип “, сподели Миро.

Впечатляващ театър завладя сцената на огромния край на третия сезон на „ Маскираният артист “. Гъбарко, Носорогът и Госпожицата изпяха по две песни в битката за гласовете на феновете, а по-късно подвигнаха публиката на крайници с общо осъществяване на шлагера на Majestic и Bonnie M – “Rasputin”. Минути преди дълго чаканото откриване на спечелилия, защитата на маските също излезе със особено осъществяване на „ I Wanted That Way” на американската пердах тайфа Backstreet Boys.

Феновете на предаването станаха очевидци и на още изненади по време на финалното шоу. Две гост-маски също бяха свалени. Под внушителния костюм на Бухала сполучливо се беше скрил Башар Рахал, а невероятната Деси Добрева даде живот на обичаната маска на Принцесата.

При изключителни ограничения за сигурност и голям зрителски интерес, 14 тайнствени маски станаха същинска сензация и превзеха телевизионния ефир тази есен. Виктория Петрова е третият победител в историята на формата в България. Първата победа сграбчи певицата Михаела Маринова през 2019 година, която най-дълго съумя да опази тайната си зад облика на Гарвана. А на финала на втория сезон последна падна маската на Баба Яга, зад която се оказа артистът Борислав Захариев, прочут като Боби Турбото.

Първите страсти на Виктория Георгиева от успеха в третия сезон на „ Маскираният артист “ феновете ще видят в изявлението на Мариян Станков - Мон Дьо на следващия ден в „ Събуди се “. В понеделник (6-и декември) водещите Мира Иванова и Виктор Николаев ще посрещнат спечелилия в студиото на „ Здравей, България “, а във вторник (7-и декември) техни посетители ще бъдат финалистите Крисия и Миро.

Повече информация за „ Маскираният артист “ можете да откриете в формалните, и профили на шоуто.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР