Грандиозната боксова среща между Антъни Джошуа и Анди Руис –

...
Грандиозната боксова среща между Антъни Джошуа и Анди Руис –
Коментари Харесай

Големият реванш Антъни Джошуа – Анди Руис пряко по DIEMA SPORT 2 и онлайн в PLAY DIEMA XTRA

Грандиозната боксова среща сред Антъни Джошуа и Анди Руис – младши чака феновете след броени дни в ефира на DIEMA SPORT 2. Мачът ще се състои на 7 декември в Дирия, Саудитска Арабия и може да бъде проследен от 22:00 ч. посредством канала от пакета DIEMA XTRA, както и на абонаментната стрийминг платформа PLAY DIEMA XTRA. Двубоят ще бъде съпроводен от студийна стратегия директно преди излизането на кръга на двамата боксьори и незабавно след повдигането на ръката на спечелилия.

Мисията на Антъни Джошуа да сплоти всички пояси в тежка категория претърпя непредвиден провал. Британецът не просто не доближи до спор с Дионтей Уайлдър, с цел да прибави колана на WBC към своите, само че отстъпи и трите си пред цялостен новобранец.

Анди Руис-младши размени уличения в приложимост на неразрешени стимуланти Джарел Милър в претендентския ъгъл и без съвсем никаква подготовка нокаутира страшилището от Уотфорд в 7-мия рунд в Ню Йорк на 1 юни. Така подценяваният поради външния си тип мексиканец се трансформира в единствения международен първенец в тежка категория от северноамериканската страна и в първия, надвивал Джошуа.

Развръзката може да се окаже определяща за кариерите не на двама, а на трима боксьори. Нов успех за сегашния международен отличник на IBF, WBA, WBO и IBO би го утвърдил измежду огромните имена в категорията и би изтрил всевъзможни подозрения по отношение на случайност в успеха му в Съединени американски щати.

Антъни Джошуа рискува да бъде изтласкан надалеч в периферията на най-желаните за промотиране имена, по тази причина триумф за него е скъп в името на възвръщането на самочувствие, убеденост, добро име и трофеи. За задачата британецът разкри, че е работил крепко върху смяна на подготовката и стила си, защото с едни и същи способи е жертван на идентични резултати.

Предстоящият реванш ще бъде от огромно значение и за най-хубавия български боксьор Кубрат Пулев, защото той е наложителен кандидат на IBF и би следвало да се изправи против спечелилия до края на май 2020.

Не пропускайте да наблюдавате развръзката на 7 декември от 22:00 ч. директно в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР