Грандиозен финал отбеляза края на втори сезон на най-мистериозното шоу

...
Грандиозен финал отбеляза края на втори сезон на най-мистериозното шоу
Коментари Харесай

Боби Турбото заработи 15 бона в „Маскираният певец” + защо е куцал цял месец в шоуто

Грандиозен край означи края на втори сезон на най-мистериозното шоу в тв ефира „ Маскираният артист “. Борислав Захариев, прочут като Боби Турбото, който съумя в 13 излъчвания да се скрие зад тайнствената маска на Баба Яга извоюва купата на огромния победител. Зрителският избор отреди второ място да заеме Булката, зад който стоеше певицата Невена Цонева. Почетната трета позиция на стълбичката бе за Християна Лоизу, която се превъплъти Хищница.

Цели три седмици преди огромният край „ Уикенд ” разкри кой се крие зад маските на тримата финалисти и кой ще грабне огромната премия. До последния епизод на шоуто Боби обаче съумя да заблуди детективският панел и огромна част от феновете, че под костюма се крият сътрудниците му Александър Сано, Башар Рахал, Асен Блатечки, Краси Радков, Деян Донков и Христо Гърбов. Заподозрян бе дори и Димитър Рачков.

След свалянето на страховитата маска, Боби Турбото не можа да скрие страстите си. „ За мен това беше една приказка. Огромно благодаря за поканата, за костюма и на целия екип. Благодаря също на хората, които разясниха и ме държаха във въздуха три месеца, страхотни бяха. Искам да кажа на всички - не се отхвърляйте, търпението и трудолюбието се възнаграждават и по никакъв начин не са изтъркани от приложимост думи. Промяната е допустима, когато има религия, обич и светлина ”, разчувствуван бе Боби. Миналогодишната победителка Михаела Маринова (Гарванът) връчи премията на Баба Яга статуетка с маска. Актьорът призна, че мъчно е успявал да опази в загадка присъединяване си в шоуто. Родителите му го разпознали след второто му осъществяване, Баща му подвиквал след него „ Бобо Яга ”, само че той до последно отричал.

Хонорарът, който Боби справедливо проработил за десетте си брилянтни изяви на сцената на „ Маскираният артист ” е 15 000 лева, научи „ Уикенд ” Както е известно, участниците получават по 1500 лева за всяка свое осъществяване. Сумата ще му бъде преведена до края на месеца.

Феновете на предаването се любуваха на вълнуващ театър на огромния край. Хищницата, Баба Яга и Булката изпяха по две песни на сцената, а минути преди да стане явен спечелилият, трите маски се събраха за общо осъществяване на „ Маска на цветни петна “. Шоуто стартира с появяването на последната гост-маска от първия сезон – Бикът. В костюмът тази година бе прикрит основният сценарист на „ Маскираният артист “ Влади Априлов.

Два дни след триумфа си в занимателното предаване Боби Турбото гостува в утринния блок на Нова телевизия „ Здравей, България ” и искрено описа за най-тежките интервали в живота си. Преди 15 години артистът се прочу с идиотските си функции в предаването „ Сблъсък ” на Иван и Андрей, а по-късно и като водещ на предаването „ Турбо лига ”. Всички свързваха надарения артист с облика на идиота Турбото, а актьорската му кариера бе в застой. „ За страдание имаше хора, които мислеха, че аз одобрявам всичките тези простотии, само че към този момент започнаха да схващат, че това беше единствено едно присмиване ”, показа Боби. Той почнал да си търси работа като артист в разнообразни театри, само че на никое място не го желали. Всички го свързвали с циничния и лекомислен облик на Турбото. Боби толкоз закъсал финансово, че се наложило да продаде обичаните си барабани, които били много скъпи. В продължение на 3 години артистът бил без прехранване и се налагало да разчита на помощта на родителите си.

Водещата Лора Инджова ядоса Боби с коментара си, че Златният също имал неговата сила. „ Не съм склонен с тебе. Точно пък той... Тотално се обърка тука с това изявление. Къде ни сравняваш?! ”, разгневи се Турбото. Обяснението на Инджова, че също като него Златният бил много раздвижен и даже се качил при панелистите, още повече вбеси спечелилият. „ Кой се качи? Златният ли? Кой първи слезе при панелистите – аз или Златният? Истината е, че аз първи слезнах от сцената. И след това започнаха да ме имитират. Ами, положително утро! Здравей, България! Така че недейте да ме сравнявате с него. Жив и здрав да е, не одобрявам такива обиди. Може с всички други да ме сравнявате, само че не и с него. Обичам хората да са изобретателни и сами да си измислят нещата ”, ядоса се не на смешка Боби Турбото поради сравнението му с Кристиан Кирилов, нашумял с ролята на Митака в сериала „ София денонощно ”. Както е известно, мускулестата риалити звезда няма диплома за артист, а Борислав Захариев освен е приключил НАТФИЗ, само че е влезнал в театралната академия първи по триумф.  „ Не може човек, който приказва на акцент, да претендира, че е артист ”, палел се след свалянето на маската на Златният Боби Турбото.

Актьорът разкри, че за феновете са останали скрити доста от компликациите, с които се сблъскала неговата Баба Яга. По време на подготовки той скочил от сцената, а бил с токчета. Набил си петите, мъчно стъпвал и в продължение на месец куцал. Най-мъчително за Боби било изпотяването под маската. „ Когато се изпотят очите, нищо не се вижда. Край! ”, оплака се Турбото. За негов шанс, костюмът му разрешавал по-свободни придвижвания, за разика от останалите маскирани, които едвам се помръдвали на сцената. Според Боби сътрудниците му, които се класираха на второ и трето място, също заслужавали да завоюват. „ И Невена Цонева, която беше Булката, и Християна Лоизу, която беше Хищницата, само че съм благополучен, че тъкмо аз завоювах ”, не скри насладата си Турбото.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР