Гранддамата на българската музика Камелия Тодорова разкри тайна от личния

...
Гранддамата на българската музика Камелия Тодорова разкри тайна от личния
Коментари Харесай

Камелия Тодорова: Кирил Тодоров не ми е истински баща

Гранддамата на българската музика Камелия Тодорова разкри загадка от персоналния си живот, която шокира мнозина. Неостаряващата русокоска се изповядва за фамилията си на сцената.

" В моя театър за първи път намерено приказвам за това, че съм осиновена от Кирил Тодоров, който не ми е същински татко. Той и майка ми не са били женени. Не желаех да се разгадавам, тъй като не вярвам на медиите, преиначават думите ми. А майка ми се пожертва за нас, като остави пеенето, с цел да ни отгледа. А по-късно стана и здравно лице и постоянно е работила. Аз също до последния й мирис бях с мама Стойка ".  

Това споделя именитата джаз прима за новия си биографичен театър " Моят глас ". В него тя не е единствено пее, само че разкрива  живота си с най-големи детайлности, за които даже до скоро й било мъчно да приказва. " Когато човек показа болката си, тя става по-малка. Не знам за какво, само че откакто изгубих втората си огромна обич - бащата на дъщерите ми -  Майкъл Кунстман, нещо не ми се получава в любовта. Винаги има горест ", споделя Кеми.

В спектакъла си  джаз примата се връща освен в трагичните житейски мигове, само че и към занимателни моменти, които е имала на цената. От спектакъла й хората мога да схвана за какво носът й е крив, по какъв начин по време на концерт изгубила коронка на зъба си. След като нейният театър " Моят глас "  се показа пред аудитория, до няколко месеца певицата възнамерява да има и турне в страната, написа " България Днес ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР