Гранд дамата на българския попфолк Лия издаде нов албум, узна

...
Гранд дамата на българския попфолк Лия издаде нов албум, узна
Коментари Харесай

След като издаде нов албум: Лия няма да се връща на сцената

Гранд дамата на българския попфолк Лия издаде нов албум, разбра HotArena.

Изпълнителката на „ Ще те мачка валяка “, „ Митничарю “ и „ Дяволски чаровник “ показа през вчерашния ден най-новия си план, озаглавен „ Плащам си “. Той е първият от общо 12, с които 50-годишната звезда ще изненада меломаните.

  

„ Много се веселя да ви оповестя, че с екипа ми създадохме място, където ще можете да слушате моята музика – You Tube канал на име Lia Bulgaria. Качили сме някои от емблематичните ми песни през годините. Предстои да качваме и напълно нови песни и клипове, като първата премиера ще е още в понеделник “, показа Лия. Новата й ария е балада. Тя е по музика и аранжимент на Теодор Ташев и текст на Мариета Ангелова. В идващите месеци певицата ще промотира още единадесет части. Всяко едно ще носи разнообразни послания. Звученето също ще припомня за тогавашните шлагери, които я изстреляха на върха във фолккласациите.

„ Плащам си за живота, който избрах. Плащам си за всичко, в което съумях. Плащам си за пропуснаните неща. Плащам си с мънички късчета душа “, гласи част от припева на песента. Основните подиуми във видеото са снимани пред Народния спектакъл „ Иван Вазов “ и в столична балетна зала.

Въпреки това обаче, тя няма планове да се връща на сцената. Певицата не крие, че не съжалява, че е избрала фамилията си пред работата, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР