Гранада и Манчестър Юнайтед играят при 0:1 в първи 1/4-финал

...
Гранада и Манчестър Юнайтед играят при 0:1 в първи 1/4-финал
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Гранада 0:2 Манчестър Юнайтед

Гранада и Манчестър Юнайтед играят при 0:1 в първи 1/4-финал от Лига Европа. Рашфорд откри в 31-ата минута след асистенция на Линдельоф. Фернандеш удвои в 90-ата минута от дузпа.

В петата минута Скот Мактомини опита фалцов удар с десния крайник в наказателното поле, само че той бе блокиран от неприятелски играч. Пол Погба последва образеца му секунди по-късно, само че от далечна отдалеченост, но и той срещна състезател на Гранада.

В 19-ата минута Рашфорд стреля от директен свободен удар, само че той мина над вратата.

8 минути по-късно още веднъж десетката на Юнайтед шутира по подобен както Мактомини, само че мерникът му изневери. В ответната офанзива Кенеди овладя в пеналтерията и шутира мощно по диагонала, само че надалеч отвън очертанията.

В 31-ата минута въпреки всичко Рашфорд откри. Дълъг пас от над 50 метра на Виктор Линдельоф изведе бързака сред централните бранители на испанците, напредна и простреля Силва по земя за 0:1.

Rashford goal for Manchester United against Granada in the Europa League
— Everything Sports (@CompleteSport24)
В 35-ата минута Фернандеш получи с тил към вратата, съумя да се обърне и да насочи удар, само че след рикошет той излезе в ъглов удар. След неговото осъществяване обаче не се стигна до нищо рисково и отбраната почисти напред.

6 минути по-късно Ерера тресна лявата греда от воле след центриране на десния фланг. Моменти по-късно Солдадо пък бе непокрит на далечната греда и опитва шанса си от непосредствена непосредственост по земя, само че изстрлът му не сполучи.

В 43-ата минута Гранада извърши заучено състояние. Пуертас откри от ъглов удар Кенеди пред наказателното поле и някогашният състезател на Челси налетя на коженото кълбо с левия крайник, но Де Хеа съумя да улови.

В 50-ата минута Мактомини почисти с глава след корнер, само че топката попадна право у Кенеди, който от към 15 метра насочи мощен шут и макар лекия рикошет в състезател на гостите, Де Хеа още веднъж внимаваше.

Хари Магуайър напредна през центъра в 58-ата минута и отприщи мощен удар с десния крайник по земя, само че той профуча около десния непряк дирек.

В 67-ата минута Кенеди обстрелва за трети път довечера вратата, само че още веднъж топката се озова в обятията на Давид де Хеа.

В 81-ата минута Уан-Бисака изгуби топката в центъра и Мачис нахлу през центъра, шутира, само че рикошет отклони коженото кълбо в ъглов удар. Той въпреки всичко не затрудни "червените дяволи " и преднината им се резервира.

2 минути по-късно Дан Джеймс спринтира по лявото крило от своята половина, стигна до пеналтерията, пусна към Фернандеш, чийто изстрел обаче бе париран от Руй Силва.

В 88-ата минута Брис удари в лицето Фернандеш в наказателното поле и Артур Диас уточни бялата точка. Португалецът се нагърби с отговорността и макар че Силва докосна топката, тя въпреки всичко влезе във вратата за 0:2.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР