Гръмовна новина разтърси обществото преди дни: един Very Important Person

...
Гръмовна новина разтърси обществото преди дни: един Very Important Person
Коментари Харесай

От Калитко, та на Кулагин

Гръмовна вест раздруса обществото преди дни: един Very Important Person напуснал един VIP Brother и събитието отекна като brexit. Е, най-малко във формата и в рИалностите на републиката.

А в републиката с времето, изключително в най-гледаното, съумяха да очертаят, разяснят и възвисят облика на доста значимия човек, персонифицирайки го в нещо като Кулагин. И за какво не? Може, значи, 45 години първата власт в страната да постанова за пример овчарчето Калитко, а не може 30 години четвъртата власт да постанова гримьорчето Кулагин, във всичките му разновидности. Може и още по какъв начин. Не знам какви провали е нанесъл Калитко при образуването на свободната мисъл на тогавашната бодра промяна, само че за явлението " Кулагин " е несъмнено, че им унищожи всякаква мисъл. И то поетапно, прогресивно и демократически. Дето се споделя, от Калитко, та на Кулагин - такава ни била историческата орис. Нямаше временен стадий, в който да изживеем културологичен потрес, усвоявайки полезностите на цивилизования свят. Не, напряко от едното " К " - на другото.

А явлението " Кулагин " носи просто обръщение: в случай че искаш да си Very Important човечец, бъди нахален, безочлив, лицемерен, нападателен, дебелокож, гьонсурат. И най-важното - лишен от възприятие за позор. С този набор от преобърнати полезности всеки член на новата бодра промяна може да бъде сигурен, че носи випаджийския скиптър в раницата си.

Готов е за политик в най-изявените му модерни форми и формати.

Готов е за всички форми и формати на властта, където, колкото и да е безпринципен и несръчен, все ще бъде ощастливен с брат, балдъза или шуренайка, които по случайност въртят сполучливо предприемачество. И в случай че бъде, да речем, медийно махленски в нечестен бизнес, това по никакъв начин няма да наруши неговата животворност и разцвет с помощта на усвоените поведенчески правила.

Готов е и за самозадоволяваща се ВИП личност, тоест известна с това, че е известна.

Така за няколко петилетки постигнахме това, което други нации в други условия не си и помислиха да реализират. И по тази причина на тези нации същият този наш ВИП артикул им потвърди водещата роля на кирилицата в героични послания вид " Локо София ", та и японците видяха от кое място изгрява слънцето.

Защото, в случай че за тях Хирошима е история, на нас занапред ни следва - нуклеарната бомба на тоталното опростачване към този момент е пусната.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР