Гръмките победи на Ливърпул и Манчестър Сити дадоха начало на

...
Гръмките победи на Ливърпул и Манчестър Сити дадоха начало на
Коментари Харесай

Контра: Очертаха ли се Ливърпул и Ман Сити като единствени претенденти за титлата в Англия?

Гръмките победи на Ливърпул и Манчестър Сити дадоха начало на днешното издание на “Контра”, излъчено онлайн в ефира на Sportal TV. Журналистите Александър Димитров, Даниел Любомиров, Радослав Стойков и Красимир Гълъбов проучиха “най-горещото” от света на европейския футбол.

ХАРЕСАЙТЕ " КОНТРА " ВЪВ FACEBOOK

Предаването наблюдава представянето на водещите британски отбори и трендовете в тяхната игра и резултати. Какви са проблемите на Барселона и Реал Мадрид? Защо испанските колоси имат по една победа от три кръга в Ла Лига?

Схватката сред Ювентус и Наполи предложи доста голове и завладяващи мигове. Какви заключения могат да си създадат двата тима? Представянето на Интер и римското дерби сред Лацио и Рома добави италианската тематика. Байерн (Мюнхен) завоюва безапелационно в Германия, а Борусия (Дортмунд) претърпя първо проваляне.

Предаването приключи с коментар часове преди затварянето на трансферния прозорец. Гледайте цялостен запис от изданието във вграденото видео и във видеосекцията на уеб страницата. “Контра” се излъчва всеки понеделник от 15:00 часа онлайн в ефира на Sportal TV.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР