Гражданското сдружение ДЕН ще подкрепи ГЕРБ за предстоящите парламентарни избори

...
Гражданското сдружение ДЕН ще подкрепи ГЕРБ за предстоящите парламентарни избори
Коментари Харесай

Партия, обявила се за алтернатива на ДПС, ще подкрепя ГЕРБ

Гражданското съдружие ДЕН ще поддържа ГЕРБ за идните парламентарни избори на 4 април, заяви пресцентърът на партията.
Регистрираното преди няколко месеца Движение за единение на народа (ДЕН) беше оповестено като опция за гласоподавателите на Движение за права и свободи. В сдружението вземат участие няколко партии и обособени персони, като задачата е то да сплоти всички обединения и хора, които са се отделили от Движение за права и свободи през годините.
 Мехмед Дикме видя в митинга на Росенец най-голямата провокация за етническия мир през последните 30 година Мехмед Дикме видя в митинга на " Росенец " най-голямата провокация за етническия мир през последните 30 година
И Касим Дал, и Лютви Местан постоянно са добре пристигнали, в случай че решат – знаят моя телефон, постоянно може да черпим от техния опит. Това зая...
Председател на ДЕН е Мехмед Дикме , а в управителния съвет влизат ръководителите на Националното придвижване за права и свободи (НДПС) Гюнер Тахир и на Народната партия за независимост и достолепие (НПСД) Орхан Исмаилов. Очаква се в него да влязат и представители на организацията на Лютви Местан ДОСТ.
" Благодаря за поддръжката. Отношението както на държавното управление, по този начин и на ГЕРБ към българските мюсюлмани постоянно е било доста положително. Ако желаеме да живеем все по този начин спокойно и по приятелски - различен метод няма ", съобщи при започване на срещата ръководителят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов. Той посочи непрестанно модернизираща се инфраструктура у нас - в това число и на местата със смесено население.
" Много е съвременно в последно време политиците да се изричат неприятно за Турция. Но Турция е наш комшия, съдружник в НАТО и основен сътрудник. Мигрантската рецесия не е отминала, по тази причина поддръжането на добросъседски връзки е основен фактор за запазването на сигурността в региона ", означи Бойко Борисов.
" Надявам се, че това е началото на едно дълготрайно съдействие, което може да бъде в полза на всички жители и в полза на етническия мир в страната. Не е значимо кой от коя партия е, а дали работи за хората. Надявам се и на нашето партньорство да отстрани спекулациите за взаимна работа на ГЕРБ с Движение за права и свободи ", съобщи по време на срещата ръководителят на ДЕН Мехмед Дикме.
 Избор сред Пеевски и Ердоган Избор сред Пеевски и Ердоган
Бившият аграрни министър в държавното управление на Сакскобургготски Мехмед Дикме стартира концепцията за опция на Движение за права и свободи. Звучи чудесно, само че...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР