Гражданското сдружение ДЕН ще подкрепи ГЕРБ на предстоящите парламентарни избори

...
Гражданското сдружение ДЕН ще подкрепи ГЕРБ на предстоящите парламентарни избори
Коментари Харесай

Борисов получи подкрепа за вота от сдружението на Мехмед Дикме и Орхан Исмаилов |

Гражданското съдружие ДЕН ще поддържа ГЕРБ на идните парламентарни избори на 4 април. Това заявиха Мехмед Дикме, Орхан Исмаилов, Гюнер Тахир и Нуридин Исмаил от сдружението по време на среща с ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов в централата на партията.

Представителите на ДЕН прозовават всички свои симпатизанти на 4 април да гласоподават за ГЕРБ/СДС.

„ Благодаря за поддръжката. Отношението както на държавното управление, по този начин и на ГЕРБ към българските мюсюлмани постоянно е било доста положително. Ако желаеме да живеем все по този начин спокойно и по приятелски – различен метод няма “, съобщи Борисов.

„ И в Родопите, и в Североизточна България непрекъснато се вършат нови пътища, учебни заведения, детски градини, храмове. Без значение кой от какъв етнос е – всички са български жители и заслужават съвременна среда за живот “, каза Борисов. Според него " това е гаранция, че трагичният " възродителен развой " няма по какъв начин да се повтори ".

„ Много е съвременно в последно време политиците да се изричат неприятно за Турция. Но Турция е наш комшия, съдружник в НАТО и основен сътрудник. Мигрантската рецесия не е отминала, по тази причина поддръжането на добросъседски връзки е основен фактор за запазването на сигурността в региона “, означи още Бойко Борисов.

Надявам се, че това е началото на едно дълготрайно съдействие, което може да бъде в полза на всички жители и в полза на етническия мир в страната. Не е значимо кой от коя партия е, а дали работи за хората. Надявам се нашето партньорство да отстрани спекулациите за взаимна работа на ГЕРБ с Движение за права и свободи, съобщи по време на срещата ръководителят на ДЕН Мехмед Дикме.

Важно е във властта да има представители на всички етноси в страната. Колкото повече работим дружно, толкоз повече ще се опознаваме, сподели Гюнер Тахир.

Според някогашния заместник-министър на защитата Орхан Исмаилов ГЕРБ и Съюз на демократичните сили е най-демократичната коалиция, която се явява на парламентарния избор: „ Имахме диалози и с други партии, само че те се оказаха псевдодемократи. Националната сигурност директно зависи от единението на нацията “.

Кметът на Хитрино Нуридин Исмаил пък благори на премиера Борисов за бързата му реакция след нещастието в селото и за изпълнените задължения към локалното население за възобновяване на вредите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР