Гражданското сдружение ДЕН, чийто председател е бившият министър на земеделието

...
Гражданското сдружение ДЕН, чийто председател е бившият министър на земеделието
Коментари Харесай

Гражданско сдружение ДЕН на Мехмед Дикме ще подкрепи ГЕРБ на изборите

Гражданското съдружие ДЕН, чийто ръководител е някогашният министър на земеделието от Движение за права и свободи Мехмед Дикме ще поддържа ГЕРБ за идните парламентарни избори на 4 април. Това заявиха представителите на Сдружението по време на среща с ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов в Централата на партията в София, заяви пресцентърът на ГЕРБ в неделя. Представителите на ДЕН са декларирали цялостната си поддръжка за Политическа партия ГЕРБ и са заявили подготвеност да призоват всички свои симпатизанти на 4 април да гласоподават за, както се показва в известието, „ единствената демократична коалиция у нас - ГЕРБ/СДС.

" Благодаря за поддръжката. Отношението както на държавното управление, по този начин и на ГЕРБ към българските мюсюлмани постоянно е било доста положително. Ако желаеме да живеем все по този начин спокойно и по приятелски - различен метод няма ", декларирал по време на срещата Бойко Борисов.

Той отбелязал смисъла на непрестанно модернизираща се инфраструктура у нас, визирайки местата със смесено население. " Без значение кой от какъв етнос е, всички са български жители и заслужават съвременна среда за живот ", е споделил Бойко Борисов, представен от партийния пресцентър.

" Близо 60 милиарда лв. ще получим от Европейски Съюз през идващите години за възобновяване след пандемията. Нужно е да впрегнем безусловно целия си разполагаем капацитет и опит, с цел да защитим контрактуваните средства и да ги вложим в съответни планове и политики. Не е значимо даже кой ще завоюва изборите, а по какъв начин ще се ръководи страната по-късно. Приоритет на всички би трябвало да е възобновяване на стопанската система. За задачата би трябвало непоклатимост и доста работа ", е декларирал Борисов.

Бойко Борисов е показал още, че Турция е освен наш комшия, само че съдружник в НАТО и основен сътрудник. " Мигрантската рецесия не е отминала, по тази причина поддържането на добросъседски връзки е основен фактор за запазването на сигурността в региона ", отбелязал Борисов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР