Гражданското общество в България е в основата на вчерашната позиция

...
Гражданското общество в България е в основата на вчерашната позиция
Коментари Харесай

Слави Трифонов коментира доклада на САЩ!

 " Гражданското общество в България е в основата на вчерашната позиция на Съединени американски щати. Защото всичко, което е написано в отчета на Министерството на финансите на Съединени американски щати, българското гражданско общество го знаеше доста преди вчерашния ден и го показваше на площадите и улиците. Още преди 8 години хиляди жители в десетки градове обявиха своето отношение и позиция по отношение на. И твърдо отстояваха своето отношение и позиция над 400 дни.

Пак преди американския отчет, а точно през миналата година, гражданското общество в България изрази по един безапелационен метод нетърпимостта си към бруталната корупция във всички равнища на държавното ръководство. Вчерашният американски отчет дипломатично показва корупцията по най-високите етажи на властта и ролята на прокуратурата в покровителстването на тази корупция. Но тези чудовищни зависимости ги уточни по-рано самото българско гражданско общество.

Нима забравихме, че над 200 дни хиляди български жители в десетки градове у нас, а и в чужбина желаеха оставката на основния прокурор и на оня сегашен политически водач?

Затова американските наказания не са друго, с изключение на поддръжка към това, което към този момент изрази българското гражданско общество. Те са протегната другарска ръка от наш сътрудник.

Въпреки това съм убеден, че дневният ред в България не се написа от отчетите на нашите лоялни сътрудници, а от желанията и волята на българските жители. И по този начин ще бъде за в бъдеще.

Не глобите на Съединени американски щати ще трансформират страната ни, а събудилото се гражданско общество ", написа през днешния ден във Facebook..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР