Гражданската отговорност, вероятността Турски поток да мине през България и

...
Гражданската отговорност, вероятността Турски поток да мине през България и
Коментари Харесай

Новини или Novini - картината на печата за 13 декември

Гражданската отговорност, вероятността " Турски поток " да мине през България и стартирането на трамваите по " Графа " в София - това са част от акцентите, на които обръщат внимание вестниците, в днешния 13 декември.
По традиция публицистичният екип на ви показва прегледа на печата с пожелания за сполучлив четвъртък.
Вестник " Сега "
Изданието отбелязва, че се задава ново повишаване на застраховката " Гражданска отговорност ". Нещо повече, излиза наяве, че интернационалната система " Зелена карта " е сложила България под мониторинг поради неплащане на вреди в чужбина. Именно това може и да е повода за вероятно ново увеличение на цената на застраховката.
Вестник " 24 часа "
Пред медията съветският дипломат у нас Анатолий Макаров е декларирал, че " Турски поток " евентуално ще минава през България. Посланикът е отбелязал, че планът е основен за Москва, само че към момента не е изцяло ясно от кое място ще мине тръбата. Макаров е прецизирал, че по този начин или другояче разновидностите са два - през България или Гърция. А в това време Европейският парламент одобри резолюция (незаконодателна), с която желае прекъсването на " Северен поток 2 ".
Вестник " Труд "
Ежедневникът насочва вниманието към психиатричната грижа у нас, като показва, че системата е изправена пред срив. " Труд " написа, че секторът е хронично недофинансиран, а болните се лекуват при извънредно неприятни хигиенични и битови условия, като се нарушават съществени права на индивида, съгласно отчет на Европейската психиатрична асоциация.
Вестник " Монитор "
Всекидневникът цитира думите на столичния кмет Йорданка Фандъкова, която заяви по време на формалното показване на първите електробуси, че чака преди коледните празници да бъде пуснато придвижването на трамваите по ул. „ Граф Игнатиев “. Градоначалникът разяснява и сигнала до прокуратурата, подаден от общинските съветници от Реформаторския блок Иво Божков и Марта Георгиева, че в интервала 2007-2017 година са изчезнали 8000 тона павета. По думите на Фандъкова от година тече инспекция по какъв начин се съхраняват паветата, отстранени от софийските улици.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР