Гражданската инициатива Правосъдие за всеки организира протест под мотото Стига

...
Гражданската инициатива Правосъдие за всеки организира протест под мотото Стига
Коментари Харесай

Граждани ще протестират пред ВСС в защита на Лозан Панов

Гражданската самодейност " Правосъдие за всеки " провежда митинг под мотото " Стига към този момент толкоз! Подкрепа за Лозан Панов! " от 8 до 12 ч през днешния ден пред Висшия правосъден съвет в отбрана на ръководителя на Върховния касационен съд. Причината е следващият сигнал импортиран против него, който ще бъде гледан от Пленума на съвета.
Като последна точка в дневния ред е записано разискване на сигнал на основния редактор на уеб страницата " Блиц " Ивайло Крачунов против Панов поради присъединяване му в митинга против изгонването на отец Паоло Кортези. Не е известно какво тъкмо ще предложат членовете на съвета вносители на предлагането, само че ходът се пояснява като търсене на мотив за отстраняването на съдията от управителния му пост с претекст, че прави противозаконна политическа активност.
" Това е следващ образец за друго отношение към разнообразни магистрати. Все още Висш съдебен съвет не е излязъл с позиция по отношение на срещата на Сотир Цацаров с Георги Гергов и Сашо Дончев, на която последният твърди, че са му били отправяни закани, а версиите на тримата участници се разминават ", написаха уредниците във " Facebook ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР