Граждани от Франция с напълно завършен цикъл от ваксинации, които

...
Граждани от Франция с напълно завършен цикъл от ваксинации, които
Коментари Харесай

Напълно ваксинираните, влизащи от Франция в Англия, няма да подлежат на карантина

Граждани от Франция с изцяло приключен цикъл от имунизации, които влизат в Обединеното кралство, няма да подлежат на , оповестява английското държавно управление, написа БГНЕС. Миналата седмица Лондон реши да отстрани условието за 10-дневна карантина за хората, идващи от страни с нараснали равнища на инфектирани, при изискване, че са изцяло имунизирани.

Франция, обаче, поради многото си новозаразени, остана в " оранжевата " зона , и карантинните ограничавания останаха в действие. Това провокира рецензии от френското държавно управление, което назова решението „ дискриминационно “ и „ научно голословно “. Британците във Франция също осъдиха този ход. Министерството на превоза на Англия разгласи, че смяната влиза в действие от 05:00 ч. в неделя, 8 август , поради обстоятелството, че " делът на нозоваразените е понижен ".
 Отпадна наложителната карантина за българските жители, пътуващи до Абу Даби Отпадна наложителната карантина за българските жители, пътуващи до Абу Даби
Българските жители, пътуващи до Абу Даби, няма да бъдат поставяни под наложителна карантина. Условие за влизане в емирството е налич...

Само английски или ирландски жители или хора, пребиваващи във Англия, имат право да влизат в страната, в случай че пътуват от страна с червен код за инфектирани. Те, обаче, би трябвало да показват негативен тест преди преди заминаването си и да прекарат наложителна карантина в избран за задачата хотел при идването си, а по време на престоя си там би трябвало да се подложат на два теста за Коронавирус. Здравните управляващи във Англия към този момент оповестиха, че разноските за престой в лечебно заведение ще бъдат увеличени до 2 285 паунда (2 682 евро) за един възрастен и 1430 паунда (1 679 евро) за втори възрастен. Целта е здравната система да има опция да поеме случаите.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР