Графика: БНТДнес в следобедните часове отново над западните райони ще

...
Графика: БНТДнес в следобедните часове отново над западните райони ще
Коментари Харесай

Дъжд, гръмотевици и градушки на запад, на изток - слънчево

Графика: Българска национална телевизия

Днес в следобедните часове още веднъж над западните региони ще има краткотрайни превалявания, в обособени региони ще са краткотрайно интензивни, обилни по количество - сред 30 и 50 л/кв.м, ще има условия и за градушки, оповестява Българска национална телевизия.

На изток ще се задържи слънчево. Температурите ще са най-вече сред 29° и 34°, по-ниски по Черноморието, като там няма да надвишават 30 градуса.

Там ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Температурата на морската вода е към 27 градуса.

Следобед над планините ще завали, ще има и гръмотевични стихии и градушки. На места в Стара планина и в Средна гора преваляванията ще са интензивни обилни по количество.

Около и след обяд в неделя, още веднъж основно в западните планински региони, а и на изолирани места на изток, ще превали и прегърми. През идната седмица температурите още веднъж постепенно ще се покачват и към сряда ще са сред 30° и 35°. Ще бъде слънчево, с купеста облачност след обяд над планините в Западна България, където ще превали временен дъжд, по-интензивно и с гръмотевици в сряда по здрач.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР