Градушката е паднала тази сутрин към 7 часа в село

...
Градушката е паднала тази сутрин към 7 часа в село
Коментари Харесай

Градушка удари село Мало градище в Хасковско

Градушката е паднала тази заран към 7 часа в село Мало градище в област Хасково. Това излиза наяве от изявления в страницата " Meteo Balkans " във Фейсбук.

" Tази заран, към 7 часа, 10 минути валя мощна градушка ",

написа Никол Георгиева-Атанасова, представена от " Meteo Balkans ".



" Всичко е побеляло. Не от сняг, а от градушка… ",

гласи различен пост в страницата, който цитира Никол Георгиева-Атанасова.

Към обявата има и видео:



Ето и каква е прогнозата за времето за началото на новата седмица

В понеделник ще духа сдържан и мощен юг-югозападен вятър и към момента ще е топло, само че вечерта и през нощта против вторник, с превръщане напразно от северозапад, бързо ще нахлува леден въздух. Облачността ще се усили, към и след обяд и през нощта против вторник от запад на изток ще превали дъжд, тук-там с гръмотевици. Има нараснала възможност на обособени места преваляванията да са обилни, а в нощните часове - и за превалявания от сняг в планинските региони, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология, представени от Българска телеграфна агенция.

Във вторник ще бъде относително студено; ще остане прохладно, ще доминира облачно време, на обособени места със слаби превалявания, най-вече от дъжд, само че в планинските и североизточните региони е допустимо дъждът да се примесва със сняг; в планините преваляванията ще са от сняг.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР