Градският транспорт ще се отклонява от кръстовището на бул. Осми

...
Градският транспорт ще се отклонява от кръстовището на бул. Осми
Коментари Харесай

Спират движението по част от бул. Осми Приморски полк, пристига и Цвета Караянчева

Градският превоз ще се отклонява от кръстовището на бул. " Осми Приморски полк “ с бул. " Цар Освободител “. Няма да се обслужват спирките в посока " Почивка “ по бул. " Осми Приморски полк “ в посоченото време.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и народни представители ще вземат участие в отбелязването на 106-ата годишнина от завладяването на Одринската цитадела и Деня на Тракия. То ще бъде на 26 март 2019 година от 11.00 часа при Арката на 8-ми крайморски пехотен полк във Варна.

Председателят на Народното събрание ще одобри рапорта на командващия почетния часовой и ще произнесе слово във връзка годишнината. Организатори на отбелязването са Тракийско сдружение " Капитан Петко Войвода “, Община Варна, Военноморските сили, Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса и Съюза на ветераните от войните.

В 9.00 часа председателят на Народното събрание ще посети ремонтираната със средства по Оперативна стратегия " Региони в напредък “ детска градина " Светулка “ в морската столица. По-късно Цвета Караянчева ще поздрави учениците, спечелили първи места в най-престижния конкурс на НАСА и Националното галактическо общество на Съединени американски щати за планиране на галактически колонии. В 10.00 часа в постройката на Общината тя ще връчи почетен плакет на Народното събрание на тима на Математическа гимназия " Д-р Петър Берон “.

Предвижда се ръководителят на Народното събрание да беседва с културната общност на Варна в 14.00 часа в постройката на Драматичния спектакъл " Стоян Бъчваров “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР