Градските власти могат да се възползват от интелигентни системиРешенията на

...
Градските власти могат да се възползват от интелигентни системиРешенията на
Коментари Харесай

Dahua лансира у нас умни решения за сигурност

Градските управляващи могат да се възползват от интелигентни системи

Решенията на Dahua за предварителна защита и реакция на заканите за сигурността привлякоха интереса на експертите у нас

Китайската компания Dahua Technology, вторият по величина в света снабдител на решения за видеонаблюдение и сигурност, даде индикации за засилен интерес към българския пазар. Производителят стартира тази седмица у нас технологии за умния град и умните здания.

Интегрираната умна система за градска сигурност Dahua Smart City Solution, да вземем за пример, предлага на управляващите решение за наблюдаване и разбор на данни в 4 свързани стъпки:

Необходимата информация се събира от камери за видеонаблюдение на Dahua (стандартни, термални, панорамни, ANPR камери и др.), от патрулиращите служители на реда, оборудвани с мобилните решения като MTP300 и от терминалите за незабавни повиквания.

Комуникацията сред тях се прави както по кабел, по този начин и безжично, като разновидностите за това са няколко – Wi-Fi, 3 и 4G, микровълни. Системата има и модул,  следящ естествените функционалности на всички устройства.

Китайската компания показа и умна система Smart Building Solution, която се явява решение за сигурност на дома, жилищни здания и публични зони. Включва видеонаблюдение, алармена система, надзор на достъпа, видеодомофон, надзор на входа, интелигентно приложение и други

Продуктите за видеонаблюдение и цялостните решенията за сигурността на Дахуа са предопределени и необятно публикувани в голям брой браншове –  банкови и финансови институции, хипермаркетите и огромните търговски центрове,  браншове социална сигурност, телекомуникации, превоз, енергетика, бизнес и интелигентните здания.
още по тематиката
През предходната година Dahua Technology осъществя продажби за близо 2 милиарда $ в световен мащаб. Близо 6000 инженери работят в отдела за проучвания и развиване, а 10% от приходите на компанията отиват за R&D действия.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР