Градските активисти от „Спаси София“ алармират за драстичното орязване на

...
Градските активисти от „Спаси София“ алармират за драстичното орязване на
Коментари Харесай

„Спаси София“ алармира: Орязват драстично градския транспорт в столицата

Градските деятели от „ Спаси София “ сигнализират за фрапантното орязване на градския превоз в столицата. По думите им ръководещите от ГЕРБ са въвели осезаемо понижаване на транспортните средства по линиите на градския превоз, което ще докара до увеличени шпации и повече очакване на пасажерите по спирките.

„ Влошаването на транспортната услуга касае едни от най-важните и натоварени линии в столицата като рейсове 83, 94, 111, 120 и 280, както и тролейбуси 1, 2, 6, 9 и други

Оргомно орязване има при трамвайния превоз по най-натоварените линиите като 20 и 22, където се отстраняват по пет трамвая от всяка линия, а времето за очакване се усилва с над една четвърт “, означават от „ Спаси София “.

Независимият общински консултант Борис Бонев показва, че Центърът за градска подвижност е пред банкрут, като отговорностите и загубите са към 100 млн. лева и са насъбрани единствено за тази година.

„ ГЕРБ крият информация за загубите от хората, които в последна сметка ще би трябвало да платят милиони за неприятното ръководство на госпожа Фандъкова. Затова упорствам кметът да излезе и да оповести обществено какъв брой тъкмо са загубите, само че и да предложи явен проект за намаляването им”, добавя Бонев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР