Градска библиотека Паисий Хилендарски обяви фотоконкурс Моят Асеновград. Творческото състезание

...
Градска библиотека Паисий Хилендарски обяви фотоконкурс Моят Асеновград. Творческото състезание
Коментари Харесай

Фотоконкурс предизвиква младежите на Асеновград

Градска библиотека " Паисий Хилендарски " разгласи фотоконкурс " Моят Асеновград ". Творческото съревнование е ориентирано към учениците от учебните заведения в асеновградска оббщина. Възрастовата граница е от 13 година до 19 година Целта е да стимулират младежите да обикнат своя град, неговата природа, обичаи и забележителности.
 
Екипът на Градска библиотека насочва предизвикателство към младите да погледнат креативен през обектива и да уловят присъщи моменти от живота на Асеновград, които са ги впечатлили.
 
Конкурсът ще се организира в две посоки. Едната категория е именувана " Моменти от живота на Асеновград ", а другата - " Културни и естествени забележителности ". Участниците ще са разграничени в 2 възрастови групи: 13 година – 15 година и 16 година - 19 година
 
Всички, искащи да се включат в състезанието, могат да изпращат своите фотографии на email: [email protected] до 15.09.23 година Условие е всяка фотография наложително да бъде озаглавена. При изпращане на фотосите участникът ясно и тъкмо би трябвало да изпише двете си имена и телефон за връзка.
 
Ето и пълнитеусловия за присъединяване:
1. Всеки участник заявява и подсигурява, че той е създател на изпратената снимка.
2. Снимките не би трябвало да съдържат непристойно, обидно, провокативно или друго неуместно наличие.
3. Всички показани за присъединяване в състезанието фотографии би трябвало да бъдат съобразени със следните условия:
– не би трябвало да са редактирани с стратегии за обработване;
– минималният размер на фотосите би трябвало да е 960 на 640 пиксела;
– допустимият брой снимки в състезанието от всеки един участник е не повече от 2 разнообразни фотоси (общо за двете направления).
 
Оценяване на творбите, взели участие в състезанието и дефинира не на спечелилия
Конкурсът включва две класирания. В едното фотосите ще бъдат оценени от жури, което ще дефинира 30-те най-хубави фотографии. Второто класиране ще се извърши online, като оценката ще дадат потребителите на Фейсбук мрежата.
 
На 18.09.23 година фотографиите ще бъдат оповестени в страницата на Градска библиотека " Паисий Хилендарски ", с което ще се даде старт на online гласуването. Същото ще завърши на 24-ти септември. Имената на спечелилите ще бъдат оповестени в интернет уеб страницата на библиотеката, а по-късно ще получат и премиите си. Отличените от журито 30 фотографии и 6-те, събрали най-вече гласове от online гласуването, ще бъдат включени в пътуваща фотографска галерия.
 
За повече детайлности може да позвъните на: 0876 840 829 и 0886 255 713. Конкурсът се осъществя в границите на плана " Създаване и развиване на ТИЙН -ЗОНА в отдел " Изкуство " на  Градска библиотека " Паисий Хилендарски " - Асеновград ", контракт №VRKI–2022-79, 26.07.22 година, с финансовата поддръжка на Национален фонд " Култура " по " Програма за възобновяване и развиване на държавни, районни и общински културни институции ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР