Град Съркълвил, разположен на близо 50 км южно от най-големия

...
Град Съркълвил, разположен на близо 50 км южно от най-големия
Коментари Харесай

Това са истинските Хитлер и нямат нищо общо с Адолф

Град Съркълвил, ситуиран на близо 50 км южно от най-големия град в Охайо - Кълъмбъс, има няколко неща, с които да се похвали, написа profit.bg

Първото от тях е Circleville Pumpkin Show, на което градът е хазаин повече от век. Това е най-големият фестивал в Съединените щати, отдаден на тиквите, привличащ няколкостотин хиляди гости за няколко дни, както и извънредно огромни тикви.

Оранжеви плодове, тежащи повече от 400 кг, постоянно се появяват на състезанието за най-голяма тиква, като актуалният връх се равнява на 891 кг, оповестява Amusing Planet.

Съркълвил също по този начин е един от първите американски градове, които подлежат на съществено градско преструктуриране. Когато той в началото е учреден при започване на 19-и век, е с кръгово оформление, от където идва и името му.

Много от жителите му обаче не са удовлетворени от това систематизиране, тъй че от 1837 година градът стартира да разрушава старите си здания и улици и да ги построява още веднъж в по-конвенционалната квадратна инфраструктурна мрежа.

Съркълвил се гордее с този развой като най-ранния образец за градско преустрояване в Съединените щати. Другото нещо, с което се гордее обитаемото място, е изобилието от препратки към Хитлер. Има две улици, наречени Хитлер - с номера 1 и 2, както и път Хубер-Хитлер, езеро и парк Хитлер, както и гробище Хитлер-Лудвиг.

Никое от тях обаче не отдава респект на нацисткия деспот, за благополучие. Хитлер са едно от фамилиите, които основават града.
Те мигрират в Охайо през 1799 година и се заселват в регион, който сега се намира в рамките на града. Както свидетелства Circleville Herald, те са " положителни, правилни жители ".

Семейство Хитлер се състои от Джордж Хитлер, брачната половинка му Сузана Гей и техните единадесет деца, седем от които са родени, откакто се заселват в Съркълвил. Те се женят в региона на Пикауей, раждат свои деца и семейство Хитлер се разраства.

Хитлерови съумяват в живота и се грижат и за богатството на града, дарявайки му земи и парични средства, благодарение на които са построени гробище, парк, учебно заведение и доста други.

Те са уважавани в региона, до момента в който Адолф Хитлер не унищожава всичко. След това членовете на семейството би трябвало непрекъснато да дават отговор на голям брой въпроси, с които наподобява съумяват да привикват пред миналите 70 години.

Том Ебенхак, локалният ветеринарен доктор, чиято майка е от семейството Хитлер, има вяра, че неговото потомство и това преди него в никакъв случай не е било осмивано поради съвпадението в имената. Но същото не може да се каже за тези, които напущат Съркълвил, с цел да се заселят в други градове.

Семейство, преместило се в Северна Каролина, трябвало да смени телефонния си номер, с цел да избегне издевателството. Един от тях е помолен да промени името си от президента на компанията, за която работи, само че отхвърля.

Много жители на Съркълвил в действителност се гордеят със своето завещание. Те настояват, че тяхното семейство са същинските носители на семейството Хитлер, а не немския фюрер - което е правилно.

Бащата на Адолф Хитлер - Алоис Хитлер, е извъбрачно дете и носи името на майка си Шикългрубер. По-късно тя се дами за Йохан Георг Хидлер, чието име той приема за фамилия, променяйки го на Хитлер. Не е известно за какво Алоис е избрал този съответен правопис.

Всъщност, на този свят има доста повече носители на името Хитлер, в сравнение с ни се ще да имаме вяра. Преди няколко години режисьорът Мат Огънс търси всички представители на семейството и ги интервюира за документален филм, наименуван Meet the Hitlers, където изследва по какъв начин животът им е обиден от едно от най-известните имена в историята.

Част от тези хора харесват фамилното си име, което съществува доста преди Адолф Хитлер и го резервират. Част от жителите на Съркълвил обаче упорстват имената на пътищата и парковете в града да бъдат изменени.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР