Град Корона, Калифорния е известен с няколко неща и кое

...
Град Корона, Калифорния е известен с няколко неща и кое
Коментари Харесай

Зловещата история на един безкраен път

Град Корона, Калифорния е прочут с няколко неща и кое от кое по-откачени. Едното е, че че държи върха по изчезнали " капсули на времето " (херметически затворени контейнери с разнообразни вещи-спомени, които да бъдат открити и отворени от бъдещите поколения). Цели 17 такива капсули, които са били заровени в земите на града, са изчезнали от мястото, където са били оставени.
 Египет, Луксор, Карнак и обилната гала, която откри възобновения Път на сфинксовете
Египет и обилната гала в чест на фараоните

Страната откри път на 3400 години

Освен това градът е прочут и с една злокобна история от преди повече от 20 години. Става дума за един остарял и неосветен черен път - Лестър Роуд, който локалните назовават Безкрайният път . Според легендата хората, осмелили се да карат по него нощем, в никакъв случай повече не се завръщат, тъй като пътят в никакъв случай не свършва.

Местните толкоз доста се опасяват от тази легенда, че не се осмеляват да карат по пътя. Затова управляващите в региона вземат решение да проучат какво се случва с Лестър Роуд и до къде в действителност води пътят.

Оказва се, че приказките са изчезващите хора са изцяло основателни . При избран сектор на няколко километри от Корона, пътят завива внезапно наляво и тъкмо там има огромна бездна . На мястото обаче освен липсва мантинела или други предупредителни знаци, а и се основава един доста подвеждащ образен резултат.

От другата страна на пропастта стартира ново шосе, което обаче се слива образно с Безкрайния път. Погледнато от избран ъгъл, изключително вечер на фарове, е съвсем невероятно да се разбере, че по средата има рисков каньон.
 Снимка 559798

Много от водачите, които минават по пътя нощем, явно са подведени и това довежда до хвърлянето им в пропастта, където, несъмнено, намират гибелта си. Полицията открива десетки коли на мястото, които явно по нехайство са скочили в каньона, пишат от Life Globe.
 Бутан, свещената Трансбутанска пътека и отварянето ѝ за туристи
400 км пешком през историята на Бутан

Отварянето на свещената Трансбутанска пътека за туристи

Веднага след направеното изобретение стартира активност по обезопасяване на съответния сектор по Лестър Роуд, само че локалните не престават да имат едно мислено и някои до ден сегашен се опасяват да минават нощем по Безкрайният път.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР