Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова, коментирайки разсекретените архивни

...
Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова, коментирайки разсекретените архивни
Коментари Харесай

Русия оцени разсекретените документи на ЦРУ за Бандера

Говорителят на съветското външно министерство Мария Захарова, разяснявайки разкритите архивни документи на американското разузнаване за Степан Бандера, съобщи, че героят на модерна Украйна бил професионален сътрудник на Адолф Хитлер, нацист, нарушител и Москва неведнъж била казвала това, оповестяват съветските медии.

По-рано Централно разузнавателно управление на САЩ направи обществено притежание данни за Бандера, в които в резюме се разкрива активността на украинските националисти и закононарушенията, които са направили. Лидерът на Организацията на украинските националисти е посочен като сътрудник на Хитлер. Отбелязва се също, че за петте седмици на съществуването на " страната " на Бандера са избити 5000 украинци, 15 хиляди евреи и няколко хиляди поляци, съобщи News.bg.

" Героят на модерна Украйна е професионален сътрудник на Хитлер, нацист, нарушител. Колко пъти сме говорили за това преди публикуването на тези материали и какъв брой пъти цинично и безсрамно украински водачи са отричали очевидното! Какво друго би трябвало да се случи на планетата Земя, тъй че хората да спрат да издевателстват над историята, паметта на предците, здравият разсъдък? ", написа Захарова в профила си във Facebook.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР