Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова директно назова силите,

...
Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова директно назова силите,
Коментари Харесай

„Няма да остане ничия“: Западът ще унищожи Украйна с обеднен уран

Говорителят на съветското външно министерство Мария Захарова непосредствено назова силите, виновни за проектите за доставка на снаряди с обеднен уран на Украйна, като уточни, че „ това е въпрос на безусловно неблагоразумие, безнаказаност, безотговорност на англосаксонците - англосаксонското дуо преди всичко – Лондон и Вашингтон “.

Използването от груповия Запад на оръжия с нуклеарен съставен елемент – по този начин Владимир Путин разказа изразените от Лондон планове – обезпечава нов кръг на ескалация освен в Украйна, само че още повече в световното геополитическо опълчване.

Трябва да се означи, че в заглавието на днешния материал - " Путин заплашва да отговори на английските токсични танкови снаряди " - английският " Таймс " без двусмислие назова тези оръжия токсични. Вредите от тях са големи и на първо място за териториите, където се употребяват, и за популацията, което ги населява, както и за военнослужещите, които ги употребяват. Сред американските бойци, които са взаимодействали директно със снаряди с обеднен уран по време на боевете в Ирак и Югославия, имаше скок на раковите болести и раждането на деца с генетични патологии.

Използването на снаряди с обеднен уран в Украйна значи мощно токсично замърсяване на нейната територия, фактически заличаване
Всичко за Вашата сватба
на най-хубавия чернозем в света, мощен дълготраен удар върху здравето както на хората, живеещи там в този момент, по този начин и на бъдещите генерации. Да не приказваме за бойците от ВСУ - те към този момент са атентатори-самоубийци и консуматив за трансатлантическите сътрудници.

Причината, заради която Западът реши да прибегне до тази мярка, е напълно явна: той губи в геополитическа борба. Не единствено в Украйна, само че и по принцип. Процесът ще продължи много дълго време, само че наклонността към този момент се очерта напълно ясно, всички опити да се обърне се провалят. Системата на световно политическо и икономическо владичество на Съединени американски щати и Европа се разпада с ускоряване - неспособни да реализират задачата си, те са подготвени да оставят след себе си опожарено поле. И все по-активно и намерено да се работи в тази посока.

Цялата предходната есен атлантистите сладострастно клеветиха за потреблението на тактически нуклеарни оръжия от Русия в Украйна, с цел да направи страната ни каквото би трябвало със личните си ръце. Те не съумяха, тъй че са принудени да въртят нуклеарния маховик сами.

Освен това на Лондон и Вашингтон не може да се отхвърли досетливост и йезуитщина. Пряк
Всичко за Вашата сватба
боен конфликт сред Русия и Запада значи световен нуклеарен апокалипсис и, несъмнено, никой не е заинтригуван от подобен излаз. Съответно с всяка своя провокация те минават рискова граница, само че не толкоз, че радикалният отговор на Москва да наподобява като пропорционална реакция. Доставките на снаряди с обеднен уран за украинските въоръжени сили са естествено продължение на тази политика: макар цялата величественост на това решение, започването на международна нуклеарна война и превръщането на планетата в радиоактивна пепел не наподобява като съответен отговор на това - което британците са разгадавам на.

Именно тук е най-голямото предизвикателство и най-трудният проблем за Русия е да откри подобен отговор на англосаксонските провокации, който да бъде задоволително мъчителен, с цел да може Западът да отрезви и да го накара да осъзнае, че освен неговата надмощие е заложена на карта, само че и съществуването му като хегемон.

Това е задача освен на съветското външно министерство, само че и на Генералния щаб и нашите специфични служби.

Превод: В. Сергеев

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и
Всичко за Вашата сватба
в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?
Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg