Говорителят на руското Министерство на външните работи Мария Захарова коментира

...
Говорителят на руското Министерство на външните работи Мария Захарова коментира
Коментари Харесай

Русия: От кого да се защитават Германия и Франция, освен от самите себе си?

Говорителят на съветското Министерство на външните работи Мария Захарова разяснява в обществените мрежи изказването на немския външен министър Хайко Маас, че нито Германия, нито Европа са в положение да се защитят дейно без Съединени американски щати.
Интересно, а от кого ще се пазят? Освен от самите себе си. Кой финален атакува Германия? Не мога да си спомня. А Франция? Правилно – Германия ” , написа Захарова.
Според нея, главната опасност против тези страни е интернационалният тероризъм, от който и самите Съединени щати не могат да се защитят.
Всички тези страни от година на година основават от ден на ден мотиви за неговото (на тероризма) усилване ”, твърди Захарова.
Съединени американски щати ще бъдат поръчител за това, че Германия и Франция ще престанат да се атакуват една друга , както и страните в други райони на света? Тогава дано го формулират по този метод ” , написа дипломатът във Facebook.
По данни на Стокхолмския ин ститут за проучване проблемите на мира (SIPRI), през 2017 година държавите-вносители на оръжие от Съединени американски щати и Франция са били Саудитска Арабия, ОАЕ, Турция, Индия, Ирак, Мароко, Египет, Австралия.
А ко Европа се опасява от набези от страна на Африка, Азия и Близкия Изтока, за какво тогава им продава оръжие? ! Остава Русия, която, обаче не е нападала Европа като цяло, нито Германия, в частност.
„ Русия постоянно е била обект на експанзия от страна на европейското семейство. Така че кого и от кого ще пазят Съединени американски щати? ” , обобщи Захарова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР