Говорителят на руското министерство на външните работи и един от

...
Говорителят на руското министерство на външните работи и един от
Коментари Харесай

Мария Захарова написа песен в личен принос срещу западните санкции

Говорителят на съветското министерство на външните работи и един от гневните бранители на политиката на Кремъл Мария Захарова се изяви е извънредно аплоа. Захарова написа ария на британски език, която се извършва от съветската певица Люся Чеботина.

Английският текст на песента, озаглавена " June Song " въобще не е случайност. Говорителят на Кремъл изясни пред ТАСС, че песента е нейният персонален принос към " заместването на вноса " - съветската политика за произвеждане, наложена в следствие от западните наказания. В резултат на нея редица задгранични марки, които напуснаха страната поради съветската инвазия в Украйна, бяха сменени от техните съветски разновидности. Скорошен образец за тази тактика е основаването на съветски вид на " Макдоналдс ".

Захарова означи, че това е първият ѝ опит да напише ария на британски и отбелязва, че написаните редове прочувствено са и пристигнали като вдъхновнение в британски вид.

„ Вдъхновена бях от лятото. Лятото е безусловно невероятна дълго чакана атмосфера. В тези летни месеци се случват фантастични събития, случват се чудеса, магия. Наистина има това в песента - през лятото може да се случи нещо красиво. Това е една доста специфична, приказна и вълшебна история “, споделя тя.

Говорителят на съветското Министерство на външните работи показва, че текстът на песента е написан преди година и половина и през цялото това време е търсила реализатор, който да осъществя концепцията ѝ.

Миналата седмица Захарова разяснява политическата обстановка в България, като за критиктие си сподели положително познаване на британската известна просвета. По мотив оставката на премиера Кирил Петков съветският посланик сподели, че в листата на отговорните за свалянето на държавното управление са липсвали Батман и Жената-котка.

Думтие ѝ идват откакто предходната сряда Народното събрание гласоподава избор на съмнение и смъкна от ръководство кабинета " Петков ". В речта си след вота, минал с гласовете на ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и " Възраждане ", Петков съобщи, че виновни за рухването на кабинета са Делян Пеевски, Бойко Борисов, Слави Трифонов и съветският дипломат в София Елеонора Митрофанова.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР