Говорителят на кабинета Лена Бориславова показа пълно неуважение към институцията,

...
Говорителят на кабинета Лена Бориславова показа пълно неуважение към институцията,
Коментари Харесай

Лена Бориславова шашна с висока цепка

Говорителят на кабинета Лена Бориславова сподели цялостно пренебрежение към институцията, която съставлява. Макар да е млада и с хубава визия, Лена би трябвало да съблюдава нормите за облекло измежду сътрудниците си.

След като преди 10-ина дни Бориславова се появи в Народното събрание по дънкова пола, необятна тениска и маратонки, преди ден тя стресна с неглижираното си облекло, което се състоеше от оранжева рокля с цепка съвсем до кръста. Недопустимо е един представител на кабинета да се появи в подобен тип на публично съвещание на министрите в Министерски съвет, написа Епицентър.

`Лена

Бориславова се разноски неведнъж в залата, където се организират събранията на най-висшия управителен орган в страната, преминавайки зад тила на министрите, до момента в който те заседаваха по значими държани въпроси.

Именно тук пролича и контрастът сред нея и близките, облечени в костюми, със сака и панталони, с ризи и вратовръзки - както дамите, по този начин и господата бяха спазили протоколните правила, изискващи се на " Дондуков " 1.

Несъмнено, Бориславова има отлична физика, само че не е редно да я показва в Министерския съвет, даже е изцяло неприемливо.

На упоменатото съвещание на Народното събрание на 16 юни медиите означиха гафа във визията на вицепремиера Калина Константинова, която също бе отишла на работа с рокля с дълбока цепка. За страдание, Бориславова не си е взела поука от осмиванията над колежката ѝ и се появи с още по-разкриващо облекло в фрапантен цвят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР