Говорим за нация, в която има строг имунизационен календар. Българите

...
Говорим за нация, в която има строг имунизационен календар. Българите
Коментари Харесай

Проф. Момеков: Страхът на хората от ваксините зависи от тяхното IQ

" Говорим за нация, в която има непоколебим имунизационен календар. Българите са претърпяли десетки имунизации и аз в действителност не схваща тази уплаха. Тя може би беше индуцирана”, разяснява пред Нова тв ръководителят на Българското научно сдружение по фармация проф. Георги Момеков.

Според него страхът на хората зависи от тяхното IQ. За хората с несъмнено такова се приказва за чипове. Когато си една концепция по-интелигентен, стартират да ти приказват, че няма да можеш да се възпроизведеш. В Израел всеобщо имунизират бременни и е потвърдено, че съставените елементи на тези ваксини нямат никакво отношение към фертилитета, акцентира експертът.

" У нас има конфигуриране против всички неща. Човекът, който не желае да се имунизира – не желае да прави нищо. Не желае да носи и маска. С тези ограничения се надявам, че ще стартират да се съблюдават някакви правила”, сподели още проф. Момеков.

Той бе безапелационен, че множеството автоимунни болести не пречат на имунизацията. Много от тези заболявания по никакъв метод не постановат ограничение във имунизацията. Има случаи, в които в действителност би трябвало да се консултираме с лекаря провеждащ лечението. В света са сложени над 6 милиарда дози и доста от тези хора са с автоимунни болести. В Съединени американски щати имунизира и хора с онкологични болести, изясни проф. Момеков.

" От най-честите странични резултати не би трябвало да се тормозим въобще. Това е просто една инжекция, която би трябвало да организира обучение на нашия организъм. Температура за един ден и неразположение не са проблеми, изключително измежду нация, в която се подаряват силиконови протези на ученички. Хората не се тормозят да подарят гърди на щерка си, само че се тормозят от една ваксина”, сподели още експертът.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР