Говорейки на церемонията по представянето, министърът на отбраната на САЩ

...
Говорейки на церемонията по представянето, министърът на отбраната на САЩ
Коментари Харесай

Пентагонът за първи път показа своя нов стратегически бомбардировач B-21

Говорейки на церемонията по представянето, министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин сподели, че новият стратегически бомбардировач " е доста значим за задачата за отбрана на Америка и въздържане на експанзия ".

„ Ние даваме ясно да се разбере на всеки евентуален съперник, че рискът и цената на експанзията надалеч надвишават възможния триумф “, сподели шефът на Пентагона.

" Никой бомбардировач с огромен обхват не може да доближи опциите му. Ще бъде мъчно за най-ефективните системи за противовъздушна защита да го открият в небето. Raider е планиран да доставя както стандартни, по този начин и нуклеарни оръжия с голяма акуратност ", сподели Остин.

В същото време министърът означи, че Съединени американски щати имат намерение да построят подобен брой B-21, който да дава отговор на бъдещата стратегическа обстановка.

Демонстрацията на новия стратегически стелт аероплан се състоя по време на гала в 42-ия цех на Военновъздушни сили на Съединени американски щати в Палмдейл, Калифорния. На нея участваха представители на Конгреса на Съединени американски щати, Пентагона, управлението на корпорацията Northrop Grumman и инженерния състав,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР