Гответе се за Трета световната война, такъв апел отправи към

...
Гответе се за Трета световната война, такъв апел отправи към
Коментари Харесай

Реджеп Ердоган към турците: Гответе се за Трета световна война!

Гответе се за Трета международната война, подобен зов насочи към съгражданите си турският президент Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26 февруари... към профила, написа гръцкият в. Прототема.

Държавният глава на страната на два континента приказва през вчерашния ден пред конгрес в Анкара, отдаден на опазването на здравето. "Ние видяхме по какъв начин Съединени американски щати построиха към 20 военни бази в Сирия и аз се чудя за какво. Попитах по формалните канали държавния секретар на Америка Рекс Тилърсън, само че не получих отговор нито от него, нито от неговия правоприемник на поста Майк Помпейо. Действията и мълчанието на Вашингтон са доста рискови. Не изключвам вероятността от близкоизточната страна да стартира огромен въоръжен спор даже и Трета международна война. Ние би трябвало да бъдем готови и за такова развиване на събитията ", сподели още той.

Думите на Ердоган бяха произнесени часове откакто той съобщи, че турската войска ще превземе Африн до края на вчерашния ден. На този стадий нито една медия не е оповестила за рухването на северния сирийски град.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР