Готвачка, която претендира, че прави най-хубавата мусака, и фризьорка напират

...
Готвачка, която претендира, че прави най-хубавата мусака, и фризьорка напират
Коментари Харесай

Шефката на силиконките Мариана Маринова избира най-пухкава миска

Готвачка, която претендира, че прави най-хубавата мусака, и фризьорка напират за най-новия конкурс за най-пухкава миска.

Шефката на Мис Силикон Мариана Маринова стяга ново шоу при започване на октомври, което е кръстила Mis Plus Size и главната му цел е разбиването на стандартите в обществото. Конкурсът няма даже възрастова граница. Целта е да се покажат разнообразни дами, с друго мислене и визия. Кастингът завършва на 27.09., а досега има 20 записали се. "Интересът е огромен ", показа пред Телеграф Маринова.

Тя възнамерява да отсее 10 от всички кандидатки, които да живеят дружно в интернет риалити. Един месец е времето, което дамите ще прекарат дружно, ще се опознават, ще извършват провокации. Те ще покажат своите познания в региона на спорта, музиката, изкуството, модата и други Финалът ще се състои в средата на ноември.

"Жените не би трябвало да се вписват в някакви рамки, с цел да се усеща красиви. Красотата идва от вътрешната страна и се отразява в самочувствието. Жена, която има вяра в себе си и знае по какъв начин да се презентира, няма потребност от сходни ограничавания във външния тип ", споделя още шефката на силиконките.

Маринова споделя, че е впечатлена от позитивните мнения за състезанието. Много дами, практикуващи като модели с обилни форми, се свързали с нея. "Сега не е като Мис Силикон, там хората имат прекомерно огромни упования и са доста сериозни. Новият конкурс се приема най-вече с поощрения. ".

Очакванията й след него са огромни и най-вече ориентирани към повдигането на женското самочувствие с мотивационни слова, не с козметични и естетични процедури.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР