Готвачът и телевизионен водещ Антъни Бурдейн е намерен мъртъв в

...
Готвачът и телевизионен водещ Антъни Бурдейн е намерен мъртъв в
Коментари Харесай

Почина Антъни Бурдейн

Готвачът и ефирен водещ Антъни Бурдейн е открит мъртъв в хотелската си стая тази заран.

61-годишният Бурдейн е бил във Франция за фотосите на следващия епизод от телевизионната поредност Parts Unknown. Колегата му Ерик Рипърт го е намерил преди броени часове. Това предава CNN.

Според формалната информация, кулинарят, ресторантьор и тв водещ се е самоубил . Повече детайлности към този момент не се оповестяват.

Публикация, споделена от anthonybourdain (@anthonybourdain) на Май 5, 2018 в 10:34 PDT

Новината за гибелта на Бурдейн е повече от изненадваща. Както при множеството случаи с известни персони, които поставят завършек на живота си, нищо до момента не подсказваше, че готвачът има сходни планове .

Животът му изгледаше като сбъдната фантазия за мнозина - безкрайни пътувания по целия свят, незабравими прекарвания и кулинарни опити. И даже ти заплащат за цялото това наслаждение.

Но занапред ще се обяснява както тъкмо е тласнало Бурдейн към това да избра гибелта пред живота .

Публикация, споделена от anthonybourdain (@anthonybourdain) на Сеп 10, 2017 в 9:31 PDT

След броени дни, на 25 юни, Антъни Бурдейн щеше да навърши 62 години . Роден в Ню Йорк, само че с татко французин, кулинарят стана знаменит първо в изявленията се в редица издания, а по-късно и с автобиографичната си книга " Поверително от кухнята ".

От пресата Бурдейн се трансферира към малкия екран. За първи път изгрява на дребния екран през 2002 година с поредицата A Cook`s Tour . Три години по-късно стартира работа по " Антъни Бурдейн: Без задръжки ". Така дълги години успяваше да съчетае работата си като пътуващ тв водещ и основен готвач в изискван ресторант.

 Къде би живял Антъни Бурдейн
Къде би живял Антъни Бурдейн

След като е видял стотици градове

Антъни Бурдейн ще бъде запомнен и със своя пряк, язвителен и на моменти искрено безсрамен изказ. Той нееднократно е споделял за лудницата на кулинарния свят и за желанието си да избяга от всичко. Е, в този момент към този момент съумя. Почивай в мир!
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР