Гоце Делчев. Две пълни стипендии за участие в международен космически

...
Гоце Делчев. Две пълни стипендии за участие в международен космически
Коментари Харесай

Благоевград: Две пълни стипендии за участие в международен космически лагер Space Camp Turkey ще предоставят Община Гоце Делчев и Центърът за творческо обучение

Гоце Делчев. Две цялостни стипендии за присъединяване в интернационален галактически лагер Space Camp Turkey през 2019 ще дават Община Гоце Делчев и Център за креативно образование. Това оповестиха от пресцентъра на Община Гоце Делчев . За стипендиите могат да аплайват възпитаници на възраст сред 9 и 15 години от Община Гоце Делчев, които имат ползи в науката и технологиите, а също така владеят британски език, защото образованието ще се реализира единствено на британски. Желаещите за присъединяване би трябвало да напишат авторско есе или видео есе в период до 15 април 2019 година по една от следните тематики:
Тема 1: Промени ли НАСА света за 60 години?
Тема 2: Екзопланетите – Нови светове
Тема 3: Изненада! Аз съм извънземно!
Обемът на творбите за състезанието не би трябвало да надвишава 400 думи или 5 минути. Кандидатства се онлайн до приключването на крайния период - 15 април в 00.00 ч. Резултатите ще бъдат оповестени до 19 април 2019 година Двамата стипендианти ще имат опция да се образоват в галактическия лагер Space Camp Turkey дружно с техни връстници от целия свят.
Конкурсът се организира в границите на образуваното през 2018 година съдействие сред Община Гоце Делчев и Център за креативно образование в региона на образованието. Стипендията покрива разноските по 6-дневния престой, храната, таксата за присъединяване и пътуването на децата (без спомагателни дневни пари) и е в размер на 1250 $.
Желаещите могат да аплайват за стипендия на уеб страницата на Space Camp Turkey в България – spacecamp.cct.bg, или непосредствено през този линк.
За спомагателни въпроси могат да пишат на [email protected] или да се свържат с уредниците на телефон 0882 506 425.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР