Готови сме за избори, но колкото по-дълго стои на власт

...
Готови сме за избори, но колкото по-дълго стои на власт
Коментари Харесай

ДПС: Колкото по-дълго е на власт това управление, толкова по-големи са щетите

Готови сме за избори, само че колкото по-дълго стои на власт това ръководство, толкоз по-големи са вредите за страната. Така разяснява датата на вота 4 април новият заместник-председател на Станислав Анастасов, предава БТВ.
Според него всички ограничения поради Коронавирус рецесията са закъснели и единствено при започване на пандемията са били навременни. Трябваше да се затегнат ограниченията по-рано, обезщетенията да съответни, да има съответна хоризонтална политика, нещо, което покрива няколко бранша, сподели още Анастасов.
 Движение за права и свободи: От изборите ще зависи дали ще се оправим с вируса ГЕРБ Движение за права и свободи: От изборите ще зависи дали ще се оправим с вируса ГЕРБ
Затваряме страницата на ръководството без форми, с пиар и фукане. Днес демокрацията е в крах, стопанската система е в колапс, напрежение...
По думите му ГЕРБ с решенията си не е диалогична партия. Той разяснява и Зелената договорка, като я назова доста значима, тъй като рядко се случва промяна на енергийната база на една стопанска система. Трябва да го използваме, опитваме се да програмираме, това което ни се дава да отиде в държавните институции. Има много модели по какъв начин хората, които работят в мини и ТЕЦ-ове да не останат без работа, както и да получават повече пари и да не заплашват здравето си, счита още новият зам.-председател на Движение за права и свободи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР