Готови сме с мобилното приложение на контактния център на Столична

...
Готови сме с мобилното приложение на контактния център на Столична
Коментари Харесай

Mожем да подаваме сигнали за нарушения на мерките срещу COVID-19 в София чрез приложение

Готови сме с мобилното приложение на контактния център на Столична община. „ Call Sofiа – Контактен център на Столична община “ може да се изтегли гратис през Гугъл play и App Store и е налично посредством профилите в Гугъл, Фейсбук или посредством еднократна регистрация. Това написа във "Фейсбук " столичният кмет Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска.

- С приложението можете да изпращате сигнали, в това число и такива за нарушаване на противоепидемичните ограничения на територията на община. За тях е основана специфична секция ”COVID-19”.



-През приложението могат да се подават и заявки за доброволческа активност в битката с вируса, която е дейна през Desktop версията.

В края на 2014 година създадохме Контактният център на Столична община, през който се подават сигнали от неспешен темперамент, писма, тъжби, заявки за достъп до социална информация и други От тогава през него са подадени над 197 хиляди сигнала.



-Контактният център работи непрекъснато, като сигнали могат да се подават и на телефон 0700 17 310.

Всеки сигнал се записва публично с номер и обработването и отговора му могат да се наблюдават от подателя.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР