Готови сме почти на 100% с кандидат-кметовете за изборите догодина.

...
Готови сме почти на 100% с кандидат-кметовете за изборите догодина.
Коментари Харесай

Цветанов: Готови сме с кандидат-кметовете, БСП да чакат изненади

" Готови сме съвсем на 100% с кандидат-кметовете за изборите следващата година. Българска социалистическа партия да чакат изненади, тъй като доста от техните дългогодишни кметове към този момент схванаха, че Българска социалистическа партия не е партията, за която би трябвало да работят ", сподели зам.-председателят на ГЕРБ и ПГ Цветан Цветанов в Благоевград.

През общинското управление в Благоевград прикани на основните следващата година европейски и локални избори да се работи в екип, с цел да има триумф. Той показа новият ръководител на общинската конструкция - регионалния шеф Бисер Михайлов.

Цветан Цветанов акцентира, че концепцията за смяна на общинския началник не е от скоро, като задачата е по този начин да се даде спомагателен подтик в структурата и да се реализиран по-високи изборни резултати. Той посочи, че няма възражения към работата на досегашния началник Йордан Андонов, който през годините е посочил положителни резултати.

Председателят на ПГ на ГЕРБ разяснява още, че Българска социалистическа партия нямат никакво съображение за избор на съмнение и че употребяват едни от най-чувствителните тематики в обществото единствено за конфронтиране. " Друга тематика, по която Българска социалистическа партия също желаят да основат опълчване, е обществената политика на държавното управление. Българска социалистическа партия не споделят, че към 2016 година помощите за деца с увреждания са били 240 лева месечно, а в този момент нарастването за деца с над 90 % увреждания е с над 900 лева Около 26 хиляди са децата с увреждания и парите за тях в този момент са доста повече ", заяви Цветанов. Той бе безапелационен, че би трябвало да се извърши промяната в ТЕЛК. " Според статистиката 15% от популацията в България е с пенсии от ТЕЛК. За Европейския съюз междинният % е 1,5- 2 %. Това навежда на мисълта, че е допустимо да има злоупотреби ", счита Цветан Цветанов.

Похвали най-младия евродепутат Андрей Новаков, който е съумял да построи висок престиж пред Бюджетната комисия в Екологичен потенциал и взе участие в извънредно значимия спор за Новия програмен интервал. " Това, което България съумя да направи, е да реализира 8% повече за кохезионна политика, което се равнява на почти 2 милиарда лв. финансова помощ ", сподели Цветанов. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР