Готови сме да представим продукт, който е технически съвместим със

...
Готови сме да представим продукт, който е технически съвместим със
Коментари Харесай

Телетол хвърли ръкавицата на Петя Аврамова за електронната винетка

Готови сме да представим артикул, който е механически съчетаем със системата на електронното таксуване т.е. за електронната винетка. Готови сме да го демонстрираме във всеки ден на идната седмица, като предлагаме проява да бъде направена на 16 юли, от 11:00 часа. Това съобщи " Телетол " по отношение на вчерашно изявление на районния министър Петя Аврамова.
Припомняме, че министърът съобщи следното: " Три са компаниите които имат контракт с Агенция " Пътна инфраструктура " – " Интелигентни трафик системи ", " Телетол " и " Конкорд смарт инфраструктура ". Това са трите компании, които имат контракт за събиране на пътни такси на база изминато разстояние. На " Телетол " договорът беше преустановен единствено в частта винетка ".
От " Телетол " са безапелационни, че могат да показват продукта си, въпреки АПИ да не е предоставила достъп до електронната система за винетката.
" Системата на " Телетол " е приключена и функционираща още от началото на месец март 2019, от когато и ние имаме подготвеност да я представим и да стартираме работа, само че досега Агенция " Пътна Инфраструктура " отхвърли да участва на избраната дата за показване на софтуера на " Телетол ", споделят от компанията и ползват писмо-отговор от АПИ. От писмото проличава, че става въпрос за интервала 04. - 07.06.2019, като то е подписано от ръководителя на УС на АПИ Георги Терзийски, само че в него написа, че в действителност специалистите, които дават отговор за системата, имали служебни задължения в тези дни и би трябвало да се контракти нова дата за осъществяване на теста.
От " Тетол " завършат по адрес на Аврамова със следното: " Във връзка с изразеното от Вас виждане, че “казусът с Телетол е по-скоро механически ", бихме желали да ви уведомим, че съгласно Главния прокурор, " въпросът е по-скоро престъпен ", като са безапелационни, че от АПИ не съблюдават закона.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР