Готови или не, Световното първенство по футбол все повече наближава.

...
Готови или не, Световното първенство по футбол все повече наближава.
Коментари Харесай

Готови за Световното първенство с iPhone 13 Pro Max

Готови или не, Световното състезание по футбол от ден на ден наближава . То носи със себе си доста незабравими моменти, смях, сълзи и още какви ли не страсти. А още по-хубавата част от това е, че то е причина да се съберем с другари и да се насладим на тази превъзходна игра.

Обикновено, когато пристигна този интервал от годината, Световното състезание постоянно е причина да си купим още по-хубав, по-голям и новаторски тв приемник. Но единствено с него ли можем да се насладим на тази игра?

Е, сигурно възприятието да си там, на стадиона, е несравнимо, само че за жалост от време на време това не е допустимо да се случи. Всъщност, през днешния ден желаеме да ви представим едно по-различно и не толкоз типично предложение за гледане на футбол , а точно вашият смарт телефон. И с цел да бъдем по-конкретни ще кажем, че можем да се насладим на играта с нов iPhone 13 Pro Max .

Потребителите на Apple сигурно незабавно ще схванат защо приказваме, само че без значение на кой производител на телефони сте последователи, то ви обещаваме, че си коства да обърнете особено внимание точно на този телефон.
Бърз и мощен процесор за допустимо най-висока и добра продуктивност
iPhone 13 Pro Max има A15 Bionic чип с 5-ядрен графичен процесор . Този чип дава изключителна успеваемост и висока мощ, с помощта на което се задвижат фантастични функционалности на екрана и камерата при фотоси и видеа. Благодарение на своите нововъведения и технологии A15 Bionic може да прави 15,8 трилиона интервенции в секунда . Как можете да устоите на това?
Усъвършенствана камера за фотоси като с професионален фотоапарат
Наред с всички модели iPhone 14, iPhone 13 Pro Max разполага с една от най-хубавите системи от камери. Смартфонът предлага страхотна широкоъгълна камера със датчик с 1,9 µm пиксели . Това способства за по-малко звук и по-бързи скорости на пандиза, които са нужни при снимане на друга светлина.

Ултрашироката камера на този модел разполага с бленда ƒ/1,8 и усъвършенствана система за автофокус , с помощта на която фотосите са повече от чудесни даже и при ниска осветеност.

Всеки от вас може да се наслаждения на усъвършенстван нощен режим и функционалности като Deep Fusion, Apple ProRAW, както и режим Портрет с портретно осветяване. Всички тези функционалности и още доста други, които iPhone 13 Pro Max има, обезпечават високо качество на фотосите и видеата, ярки и наситени цветове, както и детайлна картина.
Заснемайте фантастични видеа
Ако обичате да запечатвате специфични моменти, то можете да се насладите на чудесни благоприятни условия, които камерата на iPhone 13 Pro Max дава. Така да вземем за пример режимът Cinematic ви дава опцията да снимате хора, домашни любимци или пък предмети с хубав резултат, даже и да нямате опит в това.

Още една забавна функционалност е ProRes 2 , което съставлява видеокодек, който се употребява най-много при снимане на реклами, излъчвания и филми. Благодарение на този режим заснемате видеа с оптимално акуратност на цветовете.

Така че даже и да сте се събрали с другари вкъщи, с цел да гледате Световното състезание благодарение на тв приемник, то с iPhone 13 Pro Max можете да запечатате всички страсти, които сте изпитали по време на играта.
Ярък екран за още по-добро преживяване
И не на последно място по значимост пристигна ред да обърнем особено внимание на екрана. Говорейки си за идното Световно състезание по футбол и това да го виждам с iPhone 13 Pro Max, то е ред да си поговорим точно за екрана. Все отново търсим в действителност положително преживяване.

В тази връзка ще стартираме с това, че моделът има 6.7-инчов екран, който употребява извънредно ефикасен OLED панел . А това дава опция в действителност да се насладите по най-хубавия метод на играта.

Този модел предлага висока продуктивност на графични процесор, което води до там, че всички дейности, жестове и анимации се усещат доста по-бързо.

Наред с това екранът е Super Retina XDR с ProMotion, което обезпечава бързи фрагменти и доста по-голяма бляскавост, тъй че да се насладите на ярки и наситени цветове, както и по-голям контрастност.

Всичко това трансформира iPhone 13 Pro Max в съвършеното практично и комфортно устройство за гледане на Световното състезание по футбол . И това, което остава, е да се насладите на всички нововъведения и технологии, които това устройство ви предлага. Защото даже и когато шампионата завърши, смарт телефонът на Apple остава.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР