Готова е луксозната резиденция на Министерството на финансите на Витоша.

...
Готова е луксозната резиденция на Министерството на финансите на Витоша.
Коментари Харесай

Расте резиденцията на министър Горанов

Готова е първокласната резиденция на Министерството на финансите на Витоша. Тя се намира в баровската вилна зона „ Ярема “, на 20-30 минути от центъра на София – според дали със длъжностен Мерцедес или не. Строежът, който продължи към 2 години, е на финала. Фиансовият министър и фамилията му към този момент се любуват на придобивката.

Това показва уеб сайтът Frognews.bg.

Владислав Горанов отхвърли преди време да има парцела. Повечето съседи и стротелни служащи обаче настояват, че е негов, тъй като персонално той и брачната половинка му направлявали градежа. Сигурно бъркат, тъй като надали министър от ГЕРБ ще е толкова… нали, че да подвига дворец на свое име. Не че Национална агенция за приходите и прокуратурата ще го ревизират, само че все пак…

Резиденцията е огромна, по тази причина пък и доста скъпа...

Едни търкат картончета, а други печелят джакпота.

Музикантите от Българското национално радио получават междинна заплата от 640 лева Срещу тези 640 лева осигурявали записите за „ Златния фонд “. Класика, национална музика, джаз, поп, виртуози от чужбина и прочие

Положението е трагично – вижда се и от „ Фалкона “ на Борисов. Трагично ръководство, корупция до шия, тирания на прокуратурата, тирания на простащината, тирания на Борисов-Пеевски. Резултатите – приблизително по 5 митинга в дневно. Лекари, миньори, цели обитаеми места против разрушени пътища, музиканти, хора с увреждания… Разпад.

На 15 март 2014 година Бойко Борисов споделя: „ Влади Горанов ми е като дете. Дойде при мен и ми сподели: „ Шефе, ти си на 55 и оттук насетне единствено с политика може да се занимаваш. Аз съм на 30, моите сътрудници станаха милионери, а пък аз заставам в тази зала за 2000 лв. и дните ми минават безсмислено. Имам две деца, мисля за трето, по какъв начин да ги устоявам? “ Толкова е благо, че сълзите напират…

Борисов явно се погрижи за „ детето “ Влади Горанов - направи го финансов министър. И „ детето “ си оправи ситуацията. Спести и за резиденция.

Музикантите от БНР стачкуват трети ден. Горанов отвръща угрижен: „ Няма пари “.

Горанов би дал, но няма… Имаше за стадиона на неговия другар Кирил Домусчиев в Разград. Но за музикантите свършиха… Освен в случай че не се намеси Борисов – нали е свирил на акордеон и китара, до момента в който почивал от рисуването…

Във „ Фрог нюз “ преди година и половина публикувахме фотоси от градеж на вила, за която създателят на фотосите твърдеше, че е на министър Горанов. За по-сигурно отидохме на място и поговорихме със съседи и служащи на обекта. И те споделиха същото. Тогава Горанов се изгъбарка с обявата, като обърна всичко на подбив и съобщи, че няма къща, само че може да става дума за резиденция на министерството. Разбира се, че може. Кое друго министерство, в случай че не това на финансите, се нуждае от нова удобна резиденция, където висшия кадър да разпуска след тежкия работен ден.

Предишния финансов министър Дянков наля милиони в ремонт на резиденцията нa Кричим, с цел да върви там с… не е значимо с коя. Що Горанов да няма и той потребности? Освен това е намерил страхотни архитекти, които са спазили стила "мутробарок "... Все отново е "детето " на Борисов.

Монументалната сграда към този момент е подготвена. Дооформя се пространството край нея. Горанов към този момент се разхожда из двора със фамилията си. Струвала към 2 млн лв., съскат злобари. Един подобен даже пресметна, че в случай че Горанов я продаде, примерно на Домусчиев, ще има пари за нарастване на заплатите на музикантите от БНР. Ако пък някой негов сътрудник последва образеца му – ще се обезпечат пари за цялата ни просвета.

Чухте ли, че българите са най-нечетящите в Европа? И минимум книги купуват. Дали тази статистика има връзка с всеобщото затъпяване или единствено с простотиите на ръководството?

Горанов с изключение на „ дете “ е и добър възпитаник на Борисов. И на Пеевски. Ще ги задмине, както се е разбързал.

И един тест за оживление на мозъка: В България е най-добре да си:

а/ музикант в симфоничен оркестър.

б/ министър на финансите.

в/ народен представител.

г/ фолк реализатор.

д/ екскурзиант.

Да честитим новата облага на Министерство на финансите, на министър Горанов и неговото семейство!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР