Готов е сценарият за третата част на култовия филм Моята ...

Готов е сценарият за третата част на култовия филм Моята

Ниа Вардалос разказа подробности за част 3 на Моята голяма луда гръцка сватба“

Готов е сюжетът за третата част на паметния филм „ Моята огромна луда гръцка женитба “. Това заяви Ниа Вардалос, която играе основна функция в него. По думите ѝ, в него няма да взема участие един от предпочитаните за мнозина персонажи.
Звездата си спомни за своя сътрудник и другар Майкъл Константин, който умря преди броени дни, коментирайки, че самият той ѝ съобщил приживе, че няма да взема участие в продължението.
„ Той ми сподели, че няма да може да се включи в третия филм, само че пожела ние да продължим “, разяснява тя във Фейсбук и добавя, че написала сюжета по този начин, че в него да липсва Гъс Портокалос – бащата на усмихнатата и инатлива гъркиня Тула.

Вардалос почела желанието на Майкъл, само че след новината за неговата гибел, се среща с една част от прослойка, с цел да си напомнят хубавите мигове с него.
„ Събрали сме се в памет на Майкъл Константин, нека почива в мир. Липсваш ни, Майкъл. Благодаря ти, че вдъхваше живот на думите, написани от мен, с такава пристрастеност “, разяснява още Ниа.

Актрисата споделя още, че е другарка с всички от „ Моята огромна луда гръцка женитба “. Ето за какво работата им дружно е реално развлечение.

Макар сюжетът за кино лентата към този момент да е подготвен, най-евентуално ще мине много време, преди Вардалос и сие да се съберат за новите фотоси, защото те ще са самостоятелна продукция, която не разполага с огромен бюджет. Заради рестриктивните мерки, свързани с ковид, доста студиа срещат много компликации и се налага да вършат ежедневни проби на екипа си.

Междувременно , Ниа, която работи интензивно по време на обществена изолираност, показа, че най-сетне се е сдобила със специфична лампа, посредством която видео включванията ѝ ще бъдат по-качествени.

Източник: tialoto.bg