Гостите започнаха по-активно, но с изключение на един изстрел на

...
Гостите започнаха по-активно, но с изключение на един изстрел на
Коментари Харесай

Лудогорец стигна елиминациите на Лига Европа

Гостите започнаха по-активно, само че като се изключи един изстрел на Зубков, не стигнаха до нищо рисково пред Пламен Илиев. Постепенно Лудогорец взе самодейността и опитва няколко точни удара, дело на Кешерю и Вандерсон на два пъти, само че стражът Дибуш бе на мястото си.

В 20-ата минута Ференцварош беше ощетен от съдията Матей Юг (Слвн). Унгарците не получиха дузпа за очевидна игра с ръка на Сисиньо. При едно дълго центриране Исаел игра с топката в наказателното поле, след което кълбото удари вдигнатата над главата ръка на бразилеца. Реферът обаче не реагира.

В 24-ата минута българите откриха резултата. Марселиньо изведе Джоди Лукоки на чиста позиция самичък против вратаря и тъмнокожият холандец технично трансферира вратаря.

В 37-ата минута гостите удариха греда. При центриране българските бранители не съумяха да изчистят топката и тя стигна до Фримпонг, който от границата на дребното наказателно поле нацели левия дирек на националния пазач.

В началото на втората част двата отбора действаха внимателно, като Лудогорец не позволяваше да се стига до чисти обстановки пред Илиев. Гостите от своя страна последователно пробваха безреден напън, който рядко водеше до влизане в наказателното поле.

В 68-ата минута Ференцварош направи огромен пропуск. Исаел получи мощен пас по земя паралелно на голлинията, само че не съумя да насочи топката във вратата отблизо разстояние и изравняването още веднъж се размина. В последната минута на постоянното време домакините можеха да стигнат и до втори гол, откакто при контра Марселиньо беше изведен самичък против вратаря на гостите и го трансферира, само че тъкмо преди да влезе топката във вратата, Блажич я почисти. А в края гостите изравниха, като секунди по късно словенския трефер свири края и хвърли българските почитатели в възторг.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР